Ο Spider-Man της γειτονιάς σας

Spider-Man

Για τον καινούργιο Spider-Man γνωρίζαμε αρκετό καιρό, οι Insomniac Games δείχνουν να έχουν κάνει μια πραγματικά πολύ καλή δουλειά στο επερχόμενο παιχνίδι. Στην E3 είδαμε κάποια πλάνα gameplay από τον Spider-Man και ας μην ξεχνάμε πως ήταν και ένα από τα βαριά χαρτιά της Sony οπότε αυτόματα σκεφτόμαστε πως ο άνθρωπος αράχνη θα δώσει κάτι καινούργιο στα superhero games ( η τελευταία τριλογία Batman ήταν ίσως η πιο αξιοπρεπής σειρά παιχνιδιών στο συγκεκριμένο lore).

Μια ώρα gameplay είναι διαθέσιμη ώστε όλοι οι φίλοι του Spider-Man να πάρουν μια πρώτη γεύση από το περιβάλλον του παιχνιδιού, τα γραφικά, τους μηχανισμούς κίνησης και μάχης, τα side missions και τον λόγο που αγαπήσαμε την Αράχνη – τους κακούς χαρακτήρες.

Spider-Man gameplay:

Τώρα όσον αφορά την ιστορία του χαρακτήρα:  Το καινούργιο παιχνίδι Spider-Man τοποθετείται στην Νέα Υόρκη, ακολουθεί έναν πιο ώριμο χαρακτήρα, θα αφηγηθεί μια νέα ιστορία και δεν θα ακολουθήσει το comix – κάτι καλό.  Όπως έχουμε καταλάβει πρόκειται για ένα open world παιχνίδι όπου ο παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις του ήρωα ( ιστό, σκαρφάλωμα σε τοίχο, spider sense, κλπ), θα υπάρχει επιλογή stealth gameplay, ο Peter Parker και η Mary Jane Watson θα είναι playable χαρακτήρες σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Spider-Man αναμένεται να φτιάξει τον ιστό του στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 για το PlayStation 4 και η Sony έφερε ένα hype ισχυρό για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μαζί με την Marvel Games πόνταραν πολλά στο συγκεκριμένο και ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλα παιχνίδια τέτοιου είδους. Αν και έχει κουράσει το superhero σε ταινίες, σε παιχνίδια είχαμε καιρό να δούμε κάτι το αξιόλογο.

Και ο άνθρωπος αράχνη μέχρι τώρα τουλάχιστον φαίνεται αξιόλογος.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;