Έρχεται το Morrowind σε νέο Expansion για το Elder Scrolls Online

To Elder Scrolls Online προχωρά σε μια πολυπόθητη κίνηση. Την έκδοση ενός expansion με θέμα το Morrowind.

Η κυκλοφορία του αναμένεται στις 6 Ιουνίου σε όλες τις πλατφόρμες. Τα νέα στοιχεία που θα περιέχει είναι: μια νέα ζώνη, την Vvardenfell, μια επέκταση στην ιστορία, περίπου 30 ωρών gameplay, μια νέα κλάση χαρακτήρα, ονόματι Warden, παρέα με την War Bear ως pet, και τέλος μια νέα λειτουργία αρένας PvP 4v4v4, με το όνομα Battlegrounds.

Η περιοχή Vanderfell θα έχει την έκταση του χάρτη από το TES3: Morrowind, και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα καταλαμβάνει το ίδιο γεωγραφικό αποτύπωμα. Όλα τα μνημεία του Morrowind θα είναι εκεί, με την μόνη διαφορά ότι θα εκτυλίσεται περίπου 700 χρόνια νωρίτερα.

Κόστος

Οι επιλογές των παικτών, για την απόκτηση του νέου expansion είναι δυο. Για τους νέους παίκτες το κόστος θα είναι περίπου 60€, και το περιεχόμενο του Expansion θα είναι άμεσα διαθέσιμο, προσπερνώντας το περιεχόμενο του αρχικού ESO. Οι παλιοί παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το expansion με 40€. Έξτρα εκδόσεις και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω προαγοράς επίσης θα είναι διαθέσιμα.

Η απουσία συνδρομής κάνει το game αρκετά ελκυστικό. Η προσθήκη του Morrowind αυξάνει το ενδιαφέρον του κοινού, ειδικά των gamers που παίζουν σε Playstation 4 και Xbox One. Στις δυο αυτές κονσόλες δεν έχει κυκλοφορήσει το TES3: Morrowind. Όλα δείχνουν ότι ο σχεδιασμός της Bethesda, με σκοπό την προσέλκυση νέων παικτών στο Elder Scrolls Online, είναι αρκετά μεθοδικός και βελτιώνει κατά πολύ τον τίτλο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer για το νέο expansion!

Advertisement

https://youtu.be/R7rJIasJPf8

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG