Νέο DLC στο Rocket League με θέμα το Fast and the Furious 8

Rocket League Fast and Furious 8

Στις 12 Απριλίου κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία της πολύ επιτυχημένης σειράς, Fast and the Furious. Μέχρι τότε όμως, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση της δράσης στο νέο DLC, The Fate of the Furious στο Rocket League. Με μόλις 2 ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε το διάσημο Dodge Ice Charger του Dom Toretto στο Fast and Furious 8. Το DLC θα είναι διαθέσιμο στις 4 Απριλίου. Θα περιέχει επίσης και 6 ακόμη μοναδικά skins για αμάξια. Σχετικά με την κυκλοφορία και άλλων παρόμοιων σειρών αμαξιών, ο πρόεδρος της Psyonix, εταιρίας που έχει δημιουργήσει το Rocket League, είπε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για το μέλλον. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν αποκλείεται. Το Rocket League έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα σε όλες τις κονσόλες νέας γενιάς, μετά την πολύ επιτυχημένη του πορεία στο Steam.Rocket League Fast and Furious 8

Περιεχόμενα του DLC

Tο DLC θα περιέχει το Dodge, το οποίο οδηγάει ο Vin Diesel στο Fast & Furious 8. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από έξι αυτοκόλλητα: “Clean Cut”,Crazy Sandwich “,Flames “ , “Rakugaki “ , “Rally ” και  CCCXL”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρονται γνωστά αμάξια στο Rocket League. Παλαιότερα είχαν προστεθεί το Batmobile, η Delorean από το Επιστροφή στο Μέλλον και μια σειρά από αυτοκίνητα Hot Wheels. Στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να προστεθούν και άλλα αμάξια από την ταινία.

https://youtu.be/f4dDlaX6lEI

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG