Νέες λεπτομέρειες για το Mario Kart 8 Deluxe

Πέντε νέα βίντεο για το Mario Kart 8 Deluxe εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα. Κάθε ένα από αυτά έχει θέμα και ένα διαφορετικό στοιχείο από το gameplay του Battle Mode. Τo Battle Mode είναι μια από τις μεγαλύτερες προσθήκες στο Mario Kart 8.Οι παίκτες είχαν κριτικάρει έντονα την Nintendo για την παράλειψη του στο αρχικό game. Συν αυτό, έρχονται και νέοι χαρακτήρες, αλλαγές στην εξισορρόπιση του παιχνιδού, και άλλα επιπρόσθετα στοιχεία. Τo Battle Mode όμως ξεχωρίζει.
Το Battle Mode στο Mario Kart είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι πολλών παικτών, στο οποίο αφαιρείται η πίστα, και οι παίκτες συγκρούονται ευθέως μεταξύ τους. Παλαιότερα το mode αυτό ονομαζόταν Balloon Mode, καθώς ο κάθε παίκτης είχε κάποια μπαλόνια τα οποία μετρούσαν ως πόντοι ζωής. Κάθε φορά που χτυπούσε ένας παίκτης έναν άλλο, ο δεύτερος έχανε ένα μπαλόνι. Στο τέλος ο παίκτης με μηδέν μπαλόνια, έχανε. Στην νέα έκδοση του, δεν θα υπάρχουν μπαλόνια, αλλά η ανταγωνιστικότητα παραμένει ως έχει!
Περιέργως, τα πέντε βίντεο δεν κυκλοφόρησαν από το επίσημο κανάλι της Nintendo, ούτε φέρουν κάποιο σήμα της Nintendo. Επίσης δεν έχουν ήχο. Αυτό δείχνει ότι μάλλον διέρρευσαν. Παρ’ όλα αυτά, δίνουν μια καλή οπτική στους νέους τύπους του Battle Mode. Τα πέντε modes που βλέπουμε είναι: Το Balloon Mode, το Bob-omb Blast, το Coin Runners, το Renegade Round-Up και το Shine Thief.

Balloon Battle

Bob-omb Blast

Coin Runners

Renegade Round Up

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με το Battle Mode, στο Mario Kart 8 Deluxe, θα προστεθεί και λειτουργία split screen 4 παικτών. Η λειτουργία αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο με το Switch σε dock λειτουργία. Στην φορητή λειτουργία θα μπορούν να παίξουν μόνο 2 άτομα. Επίσης θα υπάρχει και επιλογή για LAN παιχνίδι, με 2 παίκτες σε κάθε Switch. Βλέπουμε μια προσπάθεια από την Nintendo για να μεγιστοποιήσει την δυνατότητα multiplayer.
To Mario Kart 8 Deluxe αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου, φυσικά κατ’ αποκλειστικότητα για το Nintendo Switch.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;