Minecraft: 10 κόλπα που μπορεί να μην γνωρίζετε

Minecraft: Ένα παιχνίδι που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους. Μπορεί να το παίζετε για χρόνια, αλλά να εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι δε γνωρίζετε τίποτα γι ‘αυτό. Υπάρχουν ένα σωρό μικρά κόλπα που ίσως δεν έχετε καν σκεφτεί. Σε αυτό το άρθρο έχουμε μαζέψει για εσάς 10 χρήσιμα Minecraft κόλπα που ίσως δεν γνωρίζετε!

1) Κινηθείτε γρηγορότερα στον πάγο

Τα σπριντ και τα άλματα στον πάγο αυξάνουν την ταχύτητα. Όταν βρεθείτε σε παγωμένο έδαφος, βεβαιωθείτε ότι συνεχίζετε να κάνετε άλματα και σπριντ για να καλύψετε την απόσταση πολύ πιο γρήγορα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είστε πεινασμένοι ή δεν θα είστε σε θέση για σπριντ.

2) Χρησιμοποιήστε τους πυρσούς για να περιηγηθείτε

Τοποθετήστε τους πυρσούς στη μία πλευρά της σπηλιάς για να περιηγηθείτε. Τοποθετήστε τους για παράδειγμα, μόνο στη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας πίσω, όταν οι πυρσοί εμφανίζονται στα αριστερά. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσετε νέες περιοχές.

3) Ποτέ μην ξεμένετε από αέρα

Ένας κουβάς θα σας επιτρέψει την υποβρύχια αναπνοή. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, είναι πάντα καλό να έχετε έναν εφεδρικό κουβά. Εάν ξεμείνετε από αέρα ενώ είστε κάτω από το νερό, κάνοντας δεξί κλικ, θα δημιουργηθεί ένα προσωρινό κενό αέρος για να σας κρατήσει ζωντανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 4) Ασφαλής πτώση από ύψη

Ένας κουβά με νερό μπορεί να σας σώσει από τυχόν πτώση. Εάν χρειάζεστε μια γρήγορη διαδρομή προς τα κάτω, κρατήστε ένα κουβά με νερό στο χέρι σας, κοιτάξτε ευθεία προς τα κάτω, και κάντε δεξί κλικ γρήγορα καθώς θα πέφτετε. Αν το κάνετε σωστά, θα πρέπει να προσγειωθείτε με ασφάλεια στο νερό σας.

5) Νικήστε τον Ender δράκο με…

Μπορείτε να βλάψετε τον Ender δράκο με χιονόμπαλες! Οι χιονόμπαλες μπορούν αρκετά εύκολα να το πετύχουν αυτό, οπότε γιατί να μην τις χρησιμοποιήσετε εναντίον του απόλυτου εχθρού σας; Είναι ένα φθηνό και μεγάλης εμβέλειας όπλο.

6) Ασφαλής εμφάνιση ενάντια στον Enderman

Ο Enderman δεν υπάρχει περίπτωση να σας επιτεθεί, αν έχετε μια κολοκύθα στο κεφάλι σας. Μπορείτε να γλυκοκοιτάζετε τον Enderman όσο θέλετε, χωρίς να θυμώσει. Απλά μη βγάλετε την κολοκύθα.

7) Ανεβείτε στους φράχτες

Τοποθετήστε μια σκάλα σε έναν τοίχο για να πηδήσετε εύκολα πάνω από ένα φράχτη. Το να φτιάξετε ένα άνοιγμα στον φράχτη μπορεί να είναι δύσκολο. Μια σκάλα στον τοίχο, σας επιτρέπει να πηδάτε γρήγορα πάνω από κάθε πλευρά του φράχτη. Αυτό επίσης, θα κρατήσει τα mobs μέσα ή έξω, καθώς δεν μπορούν να ανεβαίνουν σκάλες. Χρήσιμο!

8) Ψημένες χοιρινές μπριζόλες

Αν σκοτώνετε pigs με φωτιά θα έχετε ωραιότατες ψημένες χοιρινές μπριζόλες. Αυτό εξοικονομεί αρκετό χρόνο, αν έχετε τη δύναμη της φωτιάς. Ο καλύτερος τρόπος είναι να ανάψετε φωτιά κάτω από ένα γουρούνι.

9) Έλα εδώ!!

Μπορείτε να τραβάτε φιλικά και εχθρικά mobs προς το μέρος σας με ένα καλάμι ψαρέματος, με δεξί κλικ και αμέσως μετά ξανά κλικ για να τα τραβήξετε. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απομακρύνετε τα ενοχλητικά ζώα κάτω από τα δέντρα για να τα σκοτώσετε.

 10) Πιάστε περισσότερα ψάρια

Είναι πιο εύκολο να πιάσετε ψάρια όταν βρέχει. Ακριβώς όπως στην πραγματική ζωή, τα ψάρια αγαπούν τη βροχή. Θα έχετε περισσότερα τσιμπήματα και θα τραβήξτε πολύ περισσότερα ψάρια με αυτόν τον τρόπο.

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρίνα Χατζή

Παιδί των 90's, με ανήσυχο πνεύμα που ποτέ δεν εφησυχάζει και ψάχνεται συνεχώς για νέες προκλήσεις. Ποιό είναι το motto μου και στάση ζωής μου; "Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε τι ύψη μπορείς να πετάξεις. Ούτε και εσύ ο ίδιος δε θα το ξέρεις, προτού ανοίξεις τα φτερά σου."

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;