Κυκλοφόρησε το trailer για το Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο trailer για το Guardians of the Galaxy: The Telltale Series. Το game είναι μια συνεργασία της Marvel με την γνωστή εταιρία TellTale, η οποία στο παρελθόν έχει εκδόσει παρόμοιους τίτλους storytelling, όπως την σειρά Walking Dead. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου για το Playstation 4, το XBox One, τα PC, τα Mac αλλά και για iOS και Android. Επίσης θα κυκλοφορήσει μετά τις 5 Μαΐου σε δίσκο, όπου θα περιέχει και Season Pass για όλα τα επεισόδια. Όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν σταδιακά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series είναι μια καινούρια ιστορία με τους πιο απίθανους ήρωες: τον Star-Lord, την Gamora, τον Drax, τον Rocket, και τον Groot. Στην αρχή μιας επικής σύγκρουσης, οι Guardians ανακαλύπτουν ένα κειμίλιο με μεγάλη δύναμη. Ο κάθε ένας έχει τους λόγους του για να αποκτήσει το κειμίλιο αυτό, όπως και οι εχθροί τους.

Από την Γη στο “Milano”, το σκάφος του Star Lord, και από εκεί, στο Knowhere, την βάση των Guardians, και ακόμη παραπέρα. Με την γνώριμη μουσική επένδυση της Telltale, ο τίτλος υπόσχεται να σας κάνει να ζήσετε την εμπειρία των Guardians. Οι αποφάσεις σας θα κρίνουν όμως την πορεία και την έκβαση της ιστορίας.

Στην σειρά θα δανείσει την φωνή του ένα καστ όπως οι Scott Porter (Friday Night Lights, The Walking Dead: The Telltale Series) για τον Star-Lord, Emily O’Brien (The Young and the Restless, Middle Earth: Shadow of Mordor) για την Gamora, Nolan North (Uncharted series, Pretty Little Liars) για τον Rocket, Brandon Paul Eells (Watch Dogs) για τον Drax, και ο Adam Harrington (The Wolf Among Us, League of Legends) για τον Groot.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;