«Kingdom Come: Deliverance – Ιστορίες με Ιππότες»

 

Kingdom Come: Deliverance

Το Kingdom Come: Deliverance έρχεται καθώς η γερμανική Deep Silver συμμετέχει στον gaming μαραθώνιο κυκλοφοριών που διαδραματίζεται από την αρχή και θα συνεχίσει σε όλη την διάρκεια του έτους.

Το Kingdom Come: Deliverance θα διαδραματίζεται στην μεσαιωνική Βοημία καθώς η χώρα μαστίζεται από εμφύλιες συρράξεις. Ο βασιλιάς της Βοημίας, Charles IV, πεθαίνει και στον θρόνο ανεβαίνει ο πρωτότοκος γιος του Wenceslaus IV. Ενώ ο νέος βασιλιάς αποδεικνύεται ακατάλληλος για την διακυβέρνηση της χώρας, ο βασιλιάς της Κροατίας και της Ουγγαρίας αλλά και αδερφός του, Sigismund, επεμβαίνει και τον απαγάγει. Έτσι η Βοημία βρίσκεται απροστάτευτη σε επιδρομές και πλιάτσικα που διατάσσει ο αδερφός του βασιλιά.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν το 1402, έναν χρόνο αργότερα εμφανίζεται ο πρωταγωνιστής της ιστορίας και playable character, ο Henry. Γιος ενός σιδηρουργού σε ένα ορυχείο αργύρου στο χωριό Skalitz θα δει την οικογένεια του και τους φίλους του να σφαγιάζονται κατά την διάρκεια μιας επιδρομής που θα διαταχθεί από τον Sigismund και θα προσπαθήσει να ειδοποιήσει τον τοπικό άρχοντα και με τους ελάχιστους επιζώντες του χωριού θα περάσουν από τους επιδρομείς οι οποίοι έχουν στρατοπεδεύει κοντά στο χωριό με την βοήθεια μιας καταιγίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα του gameplay τώρα, το Kingdom Come: Deliverance είναι ένα first person-rpg και διαδραματίζεται σε ένα open world environment. Μπορεί να επιλεχθεί σαν κλάση ένας warrior, ένας bard ή ένας thief. Το παιχνίδι θα εξελίσσεται βάση διαλόγων που θα επιλέγει ο κάθε παίκτης  με την σωστή ή την λάθος οπτική του οποιουδήποτε θέματος και η συνέχεια θα είναι ανάλογη των επιλογών του όπως και η φήμη του αλλά και η αλληλεπίδραση με τους γύρω του στο παιχνίδι. Το customize θα υπάρχει για όλες τις κλάσεις όπως και η ανάγκη του παίκτη για ύπνο και φαγητό μέσα στο παιχνίδι για να κρατά την μπάρα ζωής του γεμάτη. Το σύστημα μάχης το έχουμε ξανασυναντήσει σε άλλα παιχνίδια αλλά  είναι ίσως η πρώτη φορά που το συναντάμε σε ένα παιχνίδι στον κόσμο του Μεσαίωνα.

Το Kingdom Come: Deliverance είναι μια έκπληξη της χρονιάς και με ανυπομονησία αναμένεται από όλους τους λάτρεις της περιόδου των μεσαιωνικών κάστρων και των ιστοριών που την συνοδεύουν. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 13 Φεβρουαρίου του 2018 για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;