Και Hitman 2 στο 2018

Hitman 2

 

Ο Agent 47  παίρνει ξανά τον χαρτοφύλακα του και επιστρέφει στο Hitman 2, την συνέχεια του Hitman (2016), και φέρνει το stealth-assassin gaming και πάλι μπροστά. Εντάξει, το προηγούμενο παιχνίδι ,για να είμαστε και δίκαιοι, είχε κάποια θέματα στο gameplay του και στα γραφικά του αλλά στην ιστορία και στο σενάριο στάθηκε αξιοπρεπέστατα.

Οι IO Interactive βρίσκονται πίσω από τη παραγωγή του Hitman 2 και οι Warner Bros Interactive Entertainment  πίσω από την κυκλοφορία του στις 13 Νοεμβρίου του 2018.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το announce trailer Hitman 2 :

 

Όπως και στο προηγούμενο Hitman ο παίκτης που ελέγχει τον Agent 47 θα πηγαίνει από περιοχή σε περιοχή, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα παίξει πολύ Miami, και θα προσπαθεί να βγάλει από την μέση στόχους που έχει αναλάβει να δολοφονήσει. Ταυτόχρονα θα προσπαθεί να συνδυάσει γεγονότα ώστε να ανακαλύψει κάποια πράγματα για το άγνωστο παρελθόν του.

Στο Hitman 2 θα υπάρχει φυσικά και multiplayer mode το οποίο ονομάζεται Sniper Assassin όπου παίκτες θα συνεργάζονται ή θα αντιμάχονται με ένα sniper-rifle στον ώμο. Αυτό το mode καθώς και δύο expansions θα διατίθενται μαζί με το Hitman 2 όταν κυκλοφορήσει. Λογικά η σειρά του προηγούμενου παιχνιδιού με τις κυκλοφορίες επεισοδίων δεν θα επαναληφθεί.

 

Το Himan 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows.  Ακολουθεί ένα μικρό walkthroygh του Sniper Assassin mode:

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;