Η Irrational Games επιστρέφει ως Ghost Story Games!

Η Irrational Games, γνωστή για την σειρά Bioshock, είχε σταματήσει κάθε ανάπτυξη μετά το 2014. Άλλοι τίτλοι που αναπτύχθηκαν ήταν η σειρά SWAT και Freedom Force. Αυτοί που έμειναν πίσω όμως, κράτησαν την εταιρία όρθια, και σήμερα, άλλαξαν το όνομα σε Ghost Story Games. Επίσης ανέβηκε και ένα site, κάτι που μας λέει ότι σύντομα θα ανακοινώσουν τα μελλοντικά τους πλάνα.

«Η αποστολή μας είναι απλή: να δημιουργήσουμε όμορφα, πλούσια σε ιστορία games για ανθρώπους που αγαπάνε τα games που έχουν απαιτήσεις. Αν και πιστεύουμε ότι οι νέοι μας τίτλοι θα έχουν μια μεγάλη ομοιότητα με το Bioshock, εργαζόμαστε για να  δώσουμε νέες εμπειρίες, όπου το gameplay θα είναι όσο απαιτητική θα είναι και η ιστορία τους.», αναφέρουν κάποιοι από τους στόχους της νέας εταιρίας ανάπτυξης.

Εταιρική διάρθρωση

Η ομάδα πίσω από την αναδιοργάνωση αποτελείται από 12 μέλη της προηγούμενης. Μέλη όπως τον Ken Levine, διευθυντή δημιουργικού τμήματος, τον Shawn Robertson, διευθυντή τμήματος σχεδιασμού και τον παραγωγό Don Roy. Η ομάδα συνολικά αποτελείται από 25 άτομα.

Η Irrational games είχε αποδυναμωθεί μετά την κυκλοφορία των DLC για το Bioshock Infinite, Burial at Sea Episode 1 και Burial At Sea Episode 2. Στο στούντιο έμειναν μόνο 15 μέλη ενώ οι υπόλοιποι ανατέθηκαν σε άλλα στούντιο της . Τώρα, μετά την μετονομασία σε Ghost Stories Games, η ομάδα μεγάλωσε σε 25. Επίσης η Ghost Stories Games θα αναλάβει και όλα τα social media της Irrational, τα οποία έχουν εκατοντάδες χιλιάδες followers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιλογή του ονόματος, σύμφωνα με την ομάδα, έγινε, γιατί οι ιστορίες με φαντάσματα είναι ενδιαφέρουσες και κρατάνε το ενδιαφέρον του κοινού. Όπως ακριβώς και οι τίτλοι που θέλουν να εκδόσουν στο μέλλον.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο ως τίτλος κυκλοφορίας για το μέλλον. Όμως σίγουρα υπάρχει κάτι στα σκαριά, γιατί η εταιρία με βάση την Βοστώνη έχει βγάλει αγγελίες και ψάχνει προσωπικό.

Είναι μια εξέλιξη που μόνο θετικά μπορεί να φέρει από μια εταιρία που έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα games που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;