Η Capcom ετοιμάζεται

Capcom

Η Capcom διανύει το πιο επιτυχημένο οικονομικά έτος της φέτος με την κυκλοφορία του Monster Hunter World, συνεχίζοντας να υποστηρίζει το παιχνίδι της. Μια κυκλοφορία για PC θα κυκλοφορήσει στα κοντά και φαίνεται πως η Capcom έχει δείξει έντονη προσοχή για το παιχνίδι της και για τον κόσμο που το στηρίζει.

Θέλοντας να συνεχίσει την καλή πορεία της, η Capcom ανακοίνωσε πως δύο μεγάλοι τίτλοι της θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2019. Δεν έχει διευκρινιστεί από άτομα της εταιρίας για ποια παιχνίδια ακριβώς πρόκειται, αλλά ας δούμε τις επιλογές που θα θέλαμε η Capcom να λάβει υπόψιν της: Street Fighter, Mega Man (θα κυκλοφορήσει κάποτε μέσα στον επόμενο χρόνο αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ένας από τους δύο τίτλους), Resident Evil, Devil May Cry, Dead Rising, Ace Attorney, Monster Hunter.

Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές, με ότι συμβαίνει στην βιομηχανία τελευταία και τα τόσα remastered αλλά και τις συνέχειες παλιών ιστοριών, ποιος δεν θα ήθελε να δει στην νέα γενιά κονσολών ξανά τον Dante να κυνηγάει δαίμονες; Ποιός δεν θα ήθελε να δει τον Leon ή την Jill να σκοτώνουν ζόμπι;

Σίγουρα εμείς θα θέλαμε, όσοι μεγάλωσαν με την Capcom σαν μια μεγάλη εταιρία που έβγαζε καλά παιχνίδια, θα θέλαμε. Περιμένουμε λοιπόν την Capcom να μπει στην θέση που της αξίζει στον ανταγωνισμό της gaming κοινότητας και να βγάλει δύο αξιοπρεπείς συνέχειες παιχνιδιών που αξίζουν να λέγονται παιχνίδια.

Εικασία και μαντείες:

Από τα περισσότερα που έχουν γραφτεί μέχρι και σήμερα μάλλον το ένα από τα δύο παιχνίδια θα είναι ένα remake του Resident Evil 2. Μακάρι να μην ισχύει και να δούμε μια καινούργια ιστορία στο συγκεκριμένο lore. Η E3 2018 βέβαια είναι κοντά, οπότε κι αναμένουμε τις δηλώσεις της Capcom.

Εδώ υπάρχει ένα mod του Dying Light που ζωντανεύει τις αναμνήσεις μας από το Resident Evil 2:

Advertisement

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;