Halloween Horror: Special All-Night Games!!!

SHARE

Halloween horror

 Πλέον, λόγω της παγκοσμιοποίησης, πολλοί από μας έχουμε υιοθετήσει το φαινόμενο του Halloween, Halloween Horror. Ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γίνονται ακόμα και θεματικά πάρτι. Πολλοί βέβαια επιλέγουν να περάσουν τη βραδιά αυτή πιο ήρεμα κάνοντας ένα μαραθώνιο με ταινίες τρόμου ή, στη περίπτωση των gamers, παίζοντας ένα horror game, ή έστω spooky όλη τη νύχτα. Έτσι, καθώς το Halloween πλησιάζει σε λίγες βδομάδες, έχω εδώ τρία horror games τα οποία μπορείτε να τελειώσετε στη βραδιά του Halloween στις 31 Οκτωβρίου.

Halloween Horror

Halloween Horror-Amnesia: The Dark Descent

Στα τέλη Αυγούστου του 1839 ο Ντάνιελ, ένας νέος άντρας από το Λονδίνο, ξυπνάει στις σκοτεινές και άδειες αίθουσες του Πρωσικού Κάστρου του Μπρενενμπεργκ με ελάχιστη μνήμη για τον εαυτό του ή το παρελθόν του. Το μόνο που θυμάται είναι το όνομά του, ότι ζει στο Mayfair και ότι κάτι τον κυνηγάει. Έχει ένα σημείωμα γραμμένο στον εαυτό του, το οποίο τον ενημερώνει ότι έχει σβήσει σκόπιμα τη μνήμη του και ότι κυνηγάται από μια «σκιά».Ο Ντάνιελ ανακαλύπτει ότι πρέπει να κατέβει στον εσωτερικό θάλαμο του κάστρου για να βρει και να σκοτώσει τον βαρόνο του, τον Alexander, αν επιθυμεί τη σωτηρία του.

 Το Amnesia: The Dark Descent είναι ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου με διάρκεια 8 ωρών το οποίο είναι εγγυημένο για να σας κρατήσει σε ένταση όλο το βράδυ του Halloween.

Trailer- https://www.youtube.com/watch?v=M627-obxNzg

Halloween Horror

Halloween Horror – Outlast

 O δημοσιογράφος Miles Upshur αποφασίζει να ερευνήσει το Άσυλο Mount Massive και να ανακαλύψει το σκοτεινό και αρρωστημένο παρελθόν του. Αν βέβαια καταφέρει να επιβιώσει τη νύχτα…

 Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο για ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια τρόμου την τελευταία δεκαετία. Η ατμόσφαιρα του και η κάμερα πρώτου προσώπου θα τρομοκρατήσουν το βράδυ σας κατά τη διάρκεια της εξάωρης ιστορίας του αλλά και έπειτα.

Advertisement

Trailer- https://www.youtube.com/watch?v=uKA-IA4locM

Halloween Horror

Halloween Horror – Call of Cthulhu: The Official Game 

 Το μεγαλύτερο παιχνίδι στη λίστα μας αλλά και το πιο πρόσφατο,το Call of Cthulhu κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου και θα έχει εκτιμώμενη διάρκεια των 12 με 15 ωρών. Εδώ έχουμε άλλο ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου με έντονα στοιχεία RPG. Δε μπορούμε να αναλύσουμε σε βάθος καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Η πλοκή έχει ως εξής. Βρισκόμαστε στο 1924, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Edward Pierce αποστέλλεται για να διερευνήσει τον τραγικό θάνατο της οικογένειας Hawkins στο επιβλητικό αρχοντικό τους στο απομονωμένο νησί Darkwater, στα ανοικτά των ακτών της Βοστόνης. Ανάμεσα σε εχθρικούς ντόπιους και σε αμφίβολες αστυνομικές αναφορές, γίνεται σαφές ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα από ότι μπορεί να κατανοήσει ο ανθρώπινος νούς. Πολύ σύντομα, ο Pierce βυθίζεται σε έναν τρομακτικό κόσμο συνωμοσιών, καλλιτεχνών και κοσμικών τρόμων.

Trailer- https://www.youtube.com/watch?v=QxPAm7sHbZQ&t=5s

Ορίστε λοιπόν, τρία games εκ των οποίων καθένα από αυτά μπορεί να σας κρατήσει συντροφιά το βράδυ του Halloween και να σας ταξιδέψει στα άδυτα του τρόμου.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Τόσα χρόνια παίζοντας games, βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας βιβλία, κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι το gaming είναι μία μορφή διαδραστικής αφήγησης. Προσφέρει εμπειρίες και ερεθίσματα που κανένα άλλο μέσο ψυχαγωγίας δε μπορεί. Είναι το μέλλον της ψυχαγωγίας και ήρθε για να μείνει για όλες τις ηλικίες. Δεν ήρθε για να αντικαταστήσει τα προγενέστερα μέσα αλλά για να βαδίσει πλάι τους.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG