Greedfall – Ένα rpg που περιμέναμε

Το Greedfall είναι ένα από τα λίγα rpg παιχνίδια που αναμένουμε αυτή τη χρονιά. Με την κλασική έννοια του roleplaying παιχνιδιού. Η  Spiders βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου και θα κυκλοφορήσει από την Focus Home Interactive. Πρώτη φορά αντικρίσαμε τον κόσμο του Greedfall το 2017 σε ένα teaser trailer. Έκτοτε έχουν περάσει δύο χρόνια και η κυκλοφορία του είναι απλά θέμα ημερών. Το περιβάλλον του παιχνιδιού, από τα όσα είχαμε δει στο teaser, φάνηκε πολύ όμορφο. Επίσης, από την πρώτη ματιά, ήρθε στο μυαλό μας ο Edward Kenway και μια καλύτερη έκδοση του Black Flag. Κάτι που θα ήταν υπέροχο αν συνέβαινε.

 

GreedFall – Reveal Teaser

Η ιστορία του Greedfall μας ταξιδεύει στον 17ο αιώνα, σε ένα περιβάλλον επικής φαντασίας. Ένα νησί συγκεντρώνει αποικιοκράτες από όλη τη γη. Η διαφορά είναι ότι όλοι όσοι καταφθάνουν, κατάγονται από χώρες που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Το νησί κατοικείται από τα γηγενή Ξωτικά, με τα οποία ο χαρακτήρας θα μπορεί να συμμαχήσει. Ή αν προτιμά, μπορεί να συμμαχήσει με μια από τις χώρες που θέλει να κατακτήσει και να αποικήσει στο νησί.  Τα γηγενή ξωτικά προστατεύονται από υπερφυσικά όντα. Όντα τα οποία είτε θα είναι πανίσχυροι σύμμαχοι, είτε παντοδύναμοι εχθροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταγωνιστής μας μπορεί να διαδράσει με τους υπόλοιπους ανθρώπους του νησιού, διαφόρων κατηγοριών και επαγγελμάτων. Οι αποφάσεις του  στο παιχνίδι θα καθορίσουν την  εξέλιξη της ιστορίας.

Πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer του Greedfall. Ας δούμε τα τελευταία πλάνα του.

 

GreedFall – Forge Your Destiny

Η μουσική στο Greedfall, να το πούμε αυτό, είναι μαγευτική. Συνοδεύει όπως πρέπει την επική μας περιπέτεια και θυμίζει την παλιά καλή μουσική των rpg. Οι αρχέγονες μαγείες του παιχνιδιού καθώς και οι κρυμμένοι θησαυροί του, είναι δύο από τα πολλά που βλέπουμε στο trailer. Οι περιπλανήσεις στην Teer Dradee θα είναι άπειρες, με συμμαχίες ή και χωρίς συμμαχίες. Να πούμε ότι στο gameplay του παιχνιδιού υπάρχουν οι επιλογές για stealth παιχνίδι ή για hack n slash παιχνίδι. Επίσης, όσοι επιθυμούν, μπορούν να πάρουν και το ρόλο του διπλωμάτη, εάν δε θα ήθελαν να λερώσουν τα χέρια τους.

Ένα gameplay video θα μας δώσει μια μεγαλύτερη δόση του Greedfall. Από όσα μέχρι τώρα έχουμε δει, θα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να θυμηθούμε το rpg. Στις νέες κονσόλες, είναι μια αλήθεια ότι δεν έχουμε δει τόσα πολλά. Κάτι το οποίο φαντάζει κάπως αδιανόητο.

 

GreedFall: 13 Minutes of Gameplay

Το Greedfall κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Microsoft Windows. Αναμένουμε με ανυπομονησία.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;