Γνωρίστε το Perception

Χαμηλώστε τα φώτα και πιάστε το αρκουδάκι σας γιατί θα ρίξουμε μια ματιά στο Perception. Ένα ψυχολογικό horror game, πρώτου προσώπου, όπου ο παίκτης παίρνει τον ρόλο μιας τυφλής γυναίκας. H Cassie έχει την ικανότητα να βλέπει με την υπερευαίσθητη ακοή της. Με αυτήν θα πρέπει να λύσει ορισμένα πανάρχαια μυστήρια. Βλέποντας εφιάλτες, οι οποίοι την οδηγούν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι στην Νέα Αγγλία, η Cassie πρέπει να προσπαθήσει να κρυφτεί και να κατατροπώσει μια κακή δύναμη που απειλεί την ζωή της. Το Perception φτάχτηκε από την εταιρία The Deep End Games, με μέλη στο ενεργητικό της, άτομα που δούλεψαν επάνω στα Bioshock και Dead Space. Θα κυκλοφορήσει από την Feardemic σε PC, Xbox One, Playstation 4 στις 30 Μαΐου 2017.

Τα νέα της κυκλοφορίας συνοδεύει και ένα νέο trailer το οποίο δείχνει την τρομακτική, στοιχειωμένη εμπειρία στους παίκτες, και τι μπορούν να περιμένουν από το Perception. Με μια καλή δόση τρόμου, αυτό το game θα αγαπηθεί από φανς του FEAR ή του SOMA.

Ιστορία

Μετά από μήνες έρευνας, η Cassie ανακαλύπτει μια παρατημένη οικία στο Gloucester της Μασαχουσέτης. Με μόνο όπλο ένα κινητό, για να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, και την επιμονή της να λύσει το μυστήριο, ξεκινά. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι οι χειρότεροι της εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα. Μια παρουσία στοιχειώνει το σπίτι, και βασανίζει τους κατοίκους του για γενιές. Τώρα, έχει βάλει στο στόχαστρο την Cassie.

Η Cassie χρησιμοποιεί το μπαστούνι της για να παράγει ήχους και να «βλέπει» μέσω της ηχούς που δημιουργείται. Κάθε ήχος δημιουργεί μια εικόνα, αλλά και έναν κίνδυνο. Οι θόρυβοι μπορεί να βοηθούν την Cassie να βλέπει το περιβάλλον, αλλά επίσης δίνουν στοιχεία σε αυτούς που την κυνηγούν. Ο περιβάλλον ήχος βοηθά πολύ, όπως επίσης και τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Με αυτά, μπορεί να δημιουργεί θορύβους για να αποσπά την προσοχή της οντότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είναι σίγουρο. Η οντότητα αυτή ψάχνει την Cassie, και ακούει!

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;