8 πρωταπριλιάτικες φάρσες σε gamers από εταιρίες!

Το να είσαι μέλος μιας ομάδας που φτιάχνει games είναι πολύ αγχωτικό. Μπορεί να είσαι στην πηγή, όπου φτιάχνονται καταπληκτικά games, αλλά για να γίνουν αυτά, θα πρέπει να τηρείς κάποιες πολύ στενές και αυστηρές προθεσμίες. Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις παίζοντας ένα game, μετά από μια πιεστική ρουτίνα σχεδιασμού. Ευτυχώς όμως, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να διασκεδάσουν και αυτοί. Κατά καιρούς έχουν κάνει κάποιες πολύ καλές πρωταπριλιάτικες φάρσες. Κόλπα τα οποία παίζουν με τις προσδοκίες των gamers. Ας δούμε μερικές από αυτές, και να τις θυμηθούμε!

The Witcher 3: Wild hunt – Roach

Η ομάδα CD Projekt Red, η οποία είναι πίσω από την σειρά Witcher, ανέβασε το 2016 το παραπάνω video. Αυτό υποσχόταν ένα DLC γύρω από τον Roach, το άλογο του Geralt. Πρέπει να τονιστεί η ποιότητα του βίντεο η οποία είναι εκπληκτική, και μάλλον πολύ πιστευτή!

Guild Wars 2 – Super Adventure Box

Το Guild Wars 2 έχει μια μεγάλη παράδοση από φάρσες στο κοινό του. Από μετατροπές των χαρακτήρων σε stick figures ή σε bobbleheads, ή σε μετατροπή σε αεροπλάνα! Η παραπάνω «διαφήμιση» αποτελεί ακόμη μια φάρσα. Σίγουρα το 90’s στυλ διαφήμισης κερδίζει τις εντυπώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ARK – Survival Devolved

Πριν ένα χρόνο οι δημιουργοί του ARK: Survival Evolved, αποφάσισαν να αλλάξουν τελείως το game τους. Σε ένα game με τίτλο Survival Devolved, οι δεινόσαυροι ήταν αυτοί που χρησιμοποιούσαν τους ανθρώπους για μεταφορικά μέσα. Φυσικά επρόκειτο για μια φάρσα που (ευτυχώς;) δεν εφαρμόστηκε ποτέ.

Final Fantasy – ChocoGo

Ένα βίντεο με το μέλλον των μεταφορών κυκλοφόρησε, δείχνοντας τα συμπαθή Chocobo ως μεταφορικά μέσα. Τα φιλικά προς το περιβάλλον, γρήγορα και αξιόπιστα Chocobo φυσικά ήταν μια φάρσα της Square – Enix.

Dark Souls III – The Movie Trailer

Σίγουρα, στην ιδέα μιας ταινίας Dark Souls, κανείς δεν θα είχε παράπονο. Η ιστορία και το background της σειράς είναι υλικό για πολλές ταινίες. Δυστυχώς όμως, το παραπάνω trailer αποτελεί κι αυτό μια φάρσα. Το πιο αστείο σημείο είναι ότι το έφτιαξαν να μοιάζει με διαφήμιση κασέτας VHS, του παλιού (καλού;) καιρού.

Hearthstone – The MMO

Ακόμη ένας ευσεβής πόθος των απανταχού gamers αποδείχθηκε πρωταπριλιάτικο αστείο. Το MMORPG του Hearthstone, στο οποίο υποτίθεται θα μπορούσες να παίξεις ως χαρακτήρας των καρτών.

World of Warcraft – T.I.N.D.R

WoW-tindr

Η Blizzard μάλλον αγαπάει πολύ τις φάρσες. Αυτή την φορά, στο World of Warcraft βλέπουμε το T.I.N.D.R. το οποίο είναι ένα δίκτυο γνωριμιών μέσα στο MMORPG. Υποσχόταν την εύρεση του άλλου μισού του χαρακτήρα. Φυσικά πολύ καλό για να είναι αληθινό.

League of Legends –3D

Λες και δεν σε έπιανε ήδη πονοκέφαλος από τα χρώματα, τις εκρήξεις, τις κινήσεις σε κάθε game του League of Legends, η Riot μας υποσχέθηκε στο μακρινό πλέον 2012, μια έκδοση 3D. Ευτυχώς για το καλό μας, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια φάρσα.

Κάπου εδώ τελειώνει το (αργοπορημένο) πρωταπριλιάτικο αφιέρωμα στις φάρσες των εταιριών!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;