Φωτιά και μαστίγιο στο Darksiders 3

Darksiders 3

Μόνο σε εμένα φαίνεται ότι πέρασε μια αιωνιότητα από την ανακοίνωση του Darksiders 3;

Η πρώτη φορά που ήρθε σαν είδηση μια τετραλογία με τους καβαλάρηδες, ήταν μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού. Αφού ο War έκανε τα πάντα άνω κάτω.

Έπειτα ήρθε το δεύτερο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Death, πολύ πιο ωραίος και μυστηριακός χαρακτήρας. Αλλά δεν πούλησε όσο αναμενόταν.

Φέτος μπαίνει και η Fury στο παιχνίδι με μια τρίτη προσθήκη στην σειρά Darksiders.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα καινούργιο trailer δημοσιεύτηκε από την THQ Nordic. Λίγες ημέρες πριν από την συνέχεια της Αποκάλυψης του σύμπαντος των Darksiders.

Darksiders 3: Fury’s Apocalypse

Η συνταγή του hack ‘n slash υπάρχει και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

Εδώ βλέπουμε ίσως λίγο καλύτερα τον Lord of the Hollows. Μια οντότητα η οποία παρέχει βοήθεια στην Fury να καταστρέψει τα Seven Deadly Sins. Της κάνει δώρο την δύναμη της φωτιάς και την συμβουλεύει να κυνηγήσει έναν συγκεκριμένο δαίμονα. Έναν δαίμονα ο οποίος απειλεί την ισορροπία της γης. Τώρα ποια ισορροπία, ποιας γης, θα δούμε.

Βέβαια ο σκοπός για τον οποίο παρέχει βοήθεια ο Lord of the Hollows παραμένει κρυφός. Είναι επίσης αυτός ο οποίος αποκαλύπτει στην Fury ότι και η ίδια είναι μια μαριονέτα του Charred Council. Όπως τα αδέρφια της.

Τα γεγονότα του Darksiders 3 συμβαίνουν παράλληλα με αυτά των προηγούμενων παιχνιδιών.

Αυτό που μένει για το επόμενο παιχνίδι είναι να ανακοινωθεί η έλευση του τελευταίου καβαλάρη. Και ίσως αργότερα να ανακοινωθεί και ένα co-op παιχνίδι με όλους τους καβαλάρηδες μαζί. Θα ήταν μια ωραία ιδέα για ένα τέτοιο σύμπαν, σωστά;

Από την άλλη ας ευχηθούμε η Fury να έχει την επιτυχία του πρώτου αδερφού της, του War. Και να μην χαντακωθεί στα ράφια όπως ο Death. Κάτι πολύ άδικο κατά την γνώμη μου.

Το Darksiders 3 θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Αποστόλης Σαμακοβλής

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;