Νέα για το Final Fantasy VII Remake και το Kingdom Hearts III

Την εβδομάδα που μας πέρασε, στο Monaco Anime Game International Conference 2017 (MAGIC 2017), η Square Enix προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με 2 τίτλους που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον, το Final Fantasy VII Remake και το Kingdom Hearts III.

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της ομάδας που εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη των 2 τίτλων, Tetsuya Nomura, αποκάλυψε μερικές εικόνες. Δυο εικόνες από το Final Fantasy VII Remake και μια από το Kingdom Hearts III.

Final Fantasy VII Remake

Εκτός από τις εικόνες, ο Nomura μοιράστηκε και μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Final Fantasy VII Remake. Είπε ότι έχει δώσει πολύ προσοχή και κοιτάει κάθε λεπτομέρεια όσον αφορά το σύστημα μάχης. Αυτό θα γίνεται, σύμφωνα με τον Nomura, χωρίς διακοπή. Αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει το γνωστό turn based σύστημα μάχης που ξέραμε στο Final Fantasy VII. Επίσης οι σύμμαχοι δεν θα βλάπτονται από τις χειροβομβίδες και τις επιθέσεις μας.

Σχολιάζοντας την δεύτερη εικόνα που αποκάλυψε, είπε ότι ο Guard Scorpion θα είναι το πρώτο boss του game και το σκηνικό γύρω από το πεδίο μάχης θα είναι “μερικώς καταστρέψιμο”. Αυτό σημαίνει ότι ίσως θα μπορούμε να σπάμε τα γύρω πράγματα ως ένα σημείο (ίσως όχι τοίχους για παράδειγμα). Μένει να δούμε αν αυτό θα παίζει και κάποιο ρόλο στο σύστημα μάχης ή είναι απλώς διακοσμητικό στοιχείο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kingdom Hearts III

Για το Kingdom Hearts III, η μοναδική εικόνα που αποκαλύφθηκε δείχνει μάχη με έναν νέο τύπο Heartless. Η πολυμορφικότητα του Keyblade είναι φανερή στην εικόνα, και σύμφωνα με τον Nomura, θα μεταμορφώνεται σε πολλά πράγματα. Στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιείται ως ασπίδα από τον Sora. Σε άλλη περίπτωση θα χρησιμοποιείται ως άρμα.

 

Τον περασμένο μήνα, ο Nomura είχε δηλώσει ότι η ανάπτυξη και των 2 τίτλων απέχει πολύ από την ολοκλήρωση τους, οπότε θα κάνουμε αρκετό καιρό για να δούμε την κυκλοφορία τους.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Final Fantasy VII. Επίσης το Final Fantasy γίνεται 30.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;