Η επιστροφή του Okami

Okami HD

Μια όμορφη έκπληξη μας επιφύλασσε η  Capcom με την επιστροφή του Okami. Επιβεβαιώνοντας τις φήμες, ανακοίνωσε την ramaster έκδοση του τίτλου για PS4, Xbox  & PC. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου σε hard copies αλλά και σε ψηφιακή μορφή με αναφερόμενη τιμή τα 19.99$ . Σημείωση : υποστηρίζεται 4Κ resolution. Μια ανακοίνωση που έχει ενθουσιάσει τον κόσμο του gaming, και ελπίζω να ενθουσιάσει και κόσμο που θα το δοκιμάσει για πρώτη φορά. Προσωπικά, είχα παίξει αυτό τον τίτλο στο PS2 σε μικρή ηλικία όποτε δεν μπορώ να εκφέρω και πολύ αντικειμενική άποψη. Αυτό που θυμάμαι όμως ήταν το πόσο διαφορετικό ήταν από τα παιχνίδια που είχα παίξει τα όμορφα εικαστικά και η μουσική του.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί «Okami»

Κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι η λευκή λέαινα (Amaterasu) μια Ιαπωνική θεότητα. Η ιστορία συνδυάζει διάφορους μύθους και θρύλους της Ιαπωνικής κουλτούρας. Η Amaterasu είναι σε αποστολή να σταματήσει τον Orochi, ένα τέρας που κατέστρεψε και καταράστηκε την Ιαπωνία. Χρησιμοποιώντας τις θεϊκές τις ικανότητες και τη  Celestial Brush (ένα πινέλο που χρησιμοποιείται για την επίλυση γρίφων και το combat) πρέπει να επαναφέρει τη ζωή και το χρώμα στη χώρα της Nipon. Αυτή είναι η μικρή και συνοπτική περιγραφή του παιχνιδιού. Ακολουθεί το trailer του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δημήτρης Ροδάς

Μελλοντικός Μαθηματικός, παντοτινός petrolhead!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;