E3 2017: Τα καλύτερα games που είδαμε στην έκθεση

Αποκαλύψεις σχετικά με τίτλους, κονσόλες και διάφορες άλλες πληροφορίες που θα δούμε στο άμεσο ή όχι τόσο άμεσο μέλλον.

Η ποσότητα των ανακοινώσεων αυτών, ήταν τόσο μεγάλη που πραγματικά η E3 έμοιαζε χαώδης. Μέρες μετά από την έντονη αυτή έκθεση, καθήσαμε κάτω και διαλέξαμε 15 τίτλους, οι οποίοι αποτελούν τα highlights της E3. Σε κάποια μπορεί να συμφωνείτε, σε κάποια ίσως όχι. Ίσως να έχετε κάποια games σε περισσότερο εκτίμηση από ότι εμείς. Θα θέλαμε να παραθέσετε στα σχόλια κάποια άλλη κυκλοφορία που έκανε εντύπωση σε εσάς.

Ας παραθέσουμε την λίστα, ξεκινώντας ανάποδα.

15. Kingdom Hearts III (Square/Enix)

Η κοινότητα έχει γράψει χιλιάδες γραμμές για το game αυτό. Ένα από τα πιο αναμενόμενα, κερδίζει μια θέση στην 15άδα λόγω της μεγάλης προσμονής του. Σίγουρα η ανάπτυξη στα γραφικά ήταν κάτι ευχάριστο. Μένει να δούμε αν η ιστορία μας επιβραβεύσει μετά την τόση μεγάλη καθυστέρηση που γνώρισε. Και ποιες προσθήκες θα έχει, μετά την μεγάλη επέκταση της Disney, τόσο στον κόσμο της Marvel, όσο και στον κόσμο του Star Wars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

14. Forza Motorsport 7, Microsoft Studios

Το νέο Forza Motorsport βοήθησε την Microsoft να παρουσιάσει την νέα της κονσόλα, Xbox One X. Τα γραφικά είναι πραγματικά εκπληκτικά, και η συμφωνία με την Porsche φέρνει μια φουρνιά από τα πολυτελή αυτοκίνητα στην οθόνη μας. Φτάνει να δούμε αν το game λέει κάτι περισσότερο, εκτός από γραφικά.

https://youtu.be/Dokpy_KIuyA

13. Beyond Good and Evil 2, Ubisoft

Ένας επίσης πολύ αναμενόμενος τίτλος, αρκέστηκε σε μια απλή ανακοίνωση, χωρίς πολλά πολλά. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο. Αυτό δεν μας πειράζει, καθώς η επόμενη E3 κατά μεγάλη πιθανότητα θα φιλοξενεί περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό.

12. Uncharted: Lost Legacy, Sony

Όταν ένα πολύ καλό franchise φτάνει στο τέλος του, όπως έγινε με την κεντρική σειρά των Uncharted, τότε ή το αφήνεις πίσω, ή ξεκινάς τα spin-offs. Η Sony κάνει το δεύτερο. Μπορεί η απουσία του Nathan Drake να αποτελεί ξενέρα για πολλούς, αλλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η αίσθηση του παιχνιδιού θα είναι το ίδιο συναρπαστική.

11. South Park: Fractured But Whole, Ubisoft

Το South Park αποτελεί ένα πολύ καλό franchise που έχει κατακτήσει πολλούς τομείς ψυχαγωγίας. Το προηγούμενο game, The Stick of Truth, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ελπίζουμε η συνέχεια με το Fractured But Whole να είναι το ίδιο καταιγιστική.

10. Middle-Earth: Shadow of War, WBIE

Η Warner Bros ξέρει να εκμεταλλεύεται στο έπαρκο το σύμπαν της Μέσης Γης. Το γεγονός ότι νέες ταινίες γύρω από τον συναρπαστικό αυτό κόσμο είναι λίγο χλωμό να δούμε σύντομα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε εξίσου μεγάλες στιγμές στο gaming. Το πρώτο Shadow of Mordor ήταν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, και η συνέχεια δείχνει ακόμη περισσότερο τέλεια.

9. Wolfenstein II: The New Colossus, Bethesda

Οι πρώτες επαφές με την συγκεκριμένη σειρά, ήταν αδύνατο να δείξουν την μεγαλιώδη αυτή συνέχεια. Τo Wolfenstein, ξεκινώντας από τον προηγούμενο τίτλο, και συνεχίζοντας στο The New Colossus, δίνει πολύ δυνατές στιγμές αγωνίας και διασκέδασης.

8. Assassin’s Creed Origins, Ubisoft

Η σειρά των Assassin’s Creed δεν νομίζω ότι χρειάζονται την όποια παρουσίαση. Αποτελούν μια από τις καλύτερες σειρές games που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Συνδιάζοντας την δράση, το μυστήριο και την ιστορία, καταφέρνει να δώσει ένα πολύ αποτέλεσμα στον gamer. Ο καινούριος τίτλος πηγαίνει στην Αρχαία Αίγυπτο, όπου νέες τακτικές και επιλογές έρχονται να συμπληρώσουν ένα αρκετά υποσχόμενο τίτλο.

7. Crackdown 3, Microsoft Studios

Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν αγαπήθηκε αρκετά, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να δώσει περισσότερα. Το Demo που παίχτηκε στην E3 έδωσε μια διαφορετική διάσταση. Ίσως η επιλογή της παρουσίασης του να ήταν λάθος, αλλά είναι ένα αρκετά καλό game που θα δείχνει ακόμη καλύτερο στο νέο Xbox One X.

https://youtu.be/k_9fG8hPCi0

6. Call of Duty WW2, Activision

Το να σκοτώνεις Ναζί ενώ είναι ζωντανοί, είναι κάτι που έλειπε καιρό από την σειρά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο γι αυτό. Ελπίζουμε η επιστροφή στις ρίζες να δώσει ανάσα σε έναν προβληματικό αλλά κατά τα άλλα, αγαπητό τίτλο από πολλούς.

5. Destiny 2, Activision

Η Bungie, αν μη τι άλλο ξέρει να φτάχνει καλά first person shooters. Μετά από τρία χρόνια ενασχόλησης με το Destiny, το οποίο μετά από τρελό hype κατάφερε να συγκρατηθεί κατά πολύ στα υπόσχομενα, έρχεται το δεύτερο Destiny.

4. God of War: Be a Warrior, Sony

Στανταράκι, το νέο God of War μας εισάγει σε ένα νέο κόσμο, γνωρίζοντας (και σκοτώνοντας) νέους θεούς. Η Sony έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δίκτυο από τρανταχτά Exclusive IP, ένα από αυτό είναι και το GOW.

3. Anthem, EA

To Anthem θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της λίστας. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της E3 2017, και σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα games. Η κορυφαία στιγμή της παρουσίασης ήταν, όταν παρουσιάστηκε το gameplay, κάτι που ίσως να μην είχαμε από τώρα. Εκπληκτικά γραφικά, ωραίο, φαινομενικά, gameplay, coop που σίγουρα κρατάει το κοινό. Μένει να μάθουμε αν τελικά θα αποδόσει στις προσδοκίες όλων.

2. Marvel’s Spider-Man, Sony

Πολύ καλό το νέο Spiderman, το οποίο πραγματικά είναι ένα game που μας λείπει. Κρατώντας την αίσθηση των παλιών τίτλων Spiderman, εισάγοντας καταπληκτικά γραφικά και νέα στοιχεία, αποτελεί ένα από τα καλύτερα games που θα κυκλοφορήσουν. Σίγουρα η ανάληψη της ανάπτυξης του από την Sony είναι κάτι καλό.

1. Super Mario Odyssey, Nintendo

Η κορυφή ανήκει στην Nintendo, και στον πιο διάσημο χαρακτήρα video game. Κι αυτό, όχι μόνο γιατί η παρουσίαση της Nintendo ήταν μια παρουσίαση ουσίας, με πολλούς τίτλους, και πολλές εκπλήξεις. Ο νέος τίτλος είναι καταπληκτικός, και δείχνει ότι η επιλογή του Switch ήταν κάτι που πέτυχε. Η Nintendo είναι η εταιρία που πειραματίζεται περισσότερο από όλους, και της αξίζει αυτό, όταν έχει επιτυχία. Από την παρουσίαση του Switch, τον περασμένο Νοέμβριο, στην κυκλοφορία και τον προγραμματισμό, η Nintendo φαίνεται να έχει σχεδιασμένο το κάθε της βήμα. Δίνοντας παλιούς και νέους τίτλους, κατά καιρούς μας δίνει και διαμάντια. Ένα από αυτά, είναι το Super Mario Odyssey.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;