Ε3 2017: Bethesda

Είναι η σειρά της Bethesda, η οποία άνοιξε με μια εισαγωγή με τους συντελεστές και τα παιδιά τους να μας παρουσιάζουν την φετινή έκθεση τους, την Bethesdaland.

 

Bethesda VR

Η Bethesda ανέπτυξε 2 τίτλους για VR, το Doom VFR και το Fallout 4 VR. Και τα 2 πετυχημένοι τίτλοι ως συμβατικά games, τώρα και σε VR.

https://www.youtube.com/watch?v=jspdtha3t1k

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Elder Scrolls Online

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε και το νέο expansion για το The Elder Scrolls Online, Morrowind.

Bethesda Creation Club

Επόμενο ήταν το Creation Club, το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να κατεβάσουν έξτρα πράγματα για τα games της Bethesda, κυρίως το Fallout 4 και το Skyrim. Στην διάθεση μας θα υπάρχουν αντικείμενα, εξοπλισμός, όπλα, σπίτια, αλλά και έξτρα gameplay. Όλα αυτά θα είναι επισήμως υποστηριζόμενα από την Bethesda. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να κατεβάζει τα παραπάνω χρησιμοποιώντας credits.

The Elder Scrolls Legends

Νέο υλικό και για το CCG της Bethesda, με νέες κάρτες και νέα modes. Επίσης θα κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο update, εν είδει expansion, το Heroes of Skyrim, στις 29 Ιουνίου 2017.

The Elder Scrolls V: Skyrim Switch Edition

Μένοντας στον κόσμο του TES, η Bethesda παρουσίασε το Skyrim για το Nintendo Switch. Τα νέα από αυτό τον τίτλο είναι αρκετά. Με την χρήση Amiibo με τον Link μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον ίδιο τον Link ως χαρακτήρα στο game. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει η χρήση των sticks με έναν διαφορετικό τρόπο, για να παίξουμε το game. Κάνει χρήση της τεχνολογίας κίνησης, δίνοντας έτσι ένα πιο Interactive τόνο στον τίτλο.

https://www.youtube.com/watch?v=_7980ZPK8Dg

Dishonored: Death of the Outsider

Φεύγοντας από την θεματολογία του TES, παρουσιάστηκε το νέο Dishonored, Death of the Outsider, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017

Quake Champions

Σε αυτό το κομμάτι ανακοινώθηκε και το World Championship που θα γίνει τον Αύγουστο.

The Evil Within 2

Ασταμάτητη η Bethesda, αποκάλυψε και το The Evil Within 2 με ένα ωραίο trailer. Κυκλοφορεί Παρασκευή και 13 Οκτωβρίου 2017!

Wolfenstein II: The New Colossus

Η παρουσίαση έκλεισε με το νέο Wolfenstein, με τίτλο, Wolfenstein II: The New Colossus. To οποίο βγαίνει στην συμβολική (για μας) ημερομηνία 27 Οκωβρίου 2017!

Σημαντική σημείωση είναι ότι όλοι οι τίτλοι και τα expansions θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;