Δύσκολη η πραγματοποίηση ενός Overwatch battle royale mode

Υπάρχει εδώ και καιρό η επιθυμία των fans του Overwatch να πραγματοποιηθεί ένα battle royale mode για τον συγκεκριμένο τίτλο. Παρ’ όλα αυτά, η Blizzard ξεκαθάρισε πως ένα τέτοιο πράγμα είναι πολύ δύσκολο και δύσκολα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Overwatch

Σύμφωνα με τον game editor του Overwatch, Jeff Kaplan , όπως αναφέρει και το IGN: « Πολλές φορές βλέπω τους fans να λένε ότι πρέπει να βάλουμε μια κάρτα στο Arcade και το battle royale είναι έτοιμο, αλλά δυστυχώς, όσο και αν το θέλουμε, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Χρειάζεται πολλή τεχνική και τεχνολογική προσπάθεια για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και όχι απλά μια ακόμα απομίμηση.»

Παρ’ όλο που του αρέσει αρκετά η ιδέα του battle royale mode, βρίσκει αδύνατη την επίτευξη του, κυρίως λόγω των ηρώων και προσθέτει: «Αρχικά, το Overwatchω είναι ένα παιχνίδι που αφορά τους ήρωες. Δυστυχώς δεν έχει δημιουργηθεί για να είναι ισορροπημένοι οι ήρωες σε 1v1. Κάποιοι είναι πιο δυνατοί από τους άλλους.» Παράλληλα, ένα ακόμα εμπόδιο είναι οι χάρτες του παιχνιδιού. Παιχνίδια όπως το PUBG και το Fortnite, έχουν τεράστιους χάρτες σε αντίθεση με αυτούς του Overwatch, που είναι αρκετά μικροί για να μεταφέρουν ένα τέτοιο είδος παιχνιδιού πάνω σε αυτούς.

Πάντως σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για ένα εντελώς άλλο παιχνίδι, καθώς ο κορμός του που αποτελούν τους ήρωες και τους χάρτες θα αλλάξει ριζικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Καρακατσάνης

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;