Το Dragon Ball FighterZ στις 26 Ιανουαρίου 2018

Dragon Ball FighterZ

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2018 είναι το 2D fighter Dragon Ball FighterZ. Τα trailers αλλά και τα στιγμιότυπα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, έχουν ενθουσιάσει τους funs των fighting games αλλά και τους λάτρεις του Dragon Ball franchise. Καθώς το δυναμικό και γρήγορο animation και η αισθητική που έχει ως γνώμονα την απόλυτη υπερβολή φέρνει το Dragon Ball FighterZ πολύ κοντά σε ότι αγαπήσαμε από το «κλασικό» πλέον anime.

Η παρουσία δεκάδων γνωστών χαρακτήρων, έχει ήδη επιβεβαιωθεί. Μέσα σε αυτούς οι Goku, Goku Black, Beerus, Cell, Piccolo, Vegeta, Frieza και άλλοι.Dragon Ball FighterZ

Πρόσφατα ανακοινώθηκε στο περιοδικό V-Jump ότι το Dragon Ball FighterZ θα περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο θα ονομάζεται Dramatic Scenes. Αυτό θα αναδημιουργεί γνωστές και κλασικές στιγμές από την σειρά, μέσα στο παιχνίδι. Τα cutscenes αυτά θα εμφανίζονται βάση συγκεκριμένων συνδυασμών χαρακτήρων ή κινήσεων. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού θα είναι το Shenron System. Πραγματοποιώντας μία σειρά από combos κατά τη διάρκεια μίας μάχης, ο παίκτης θα συλλέγει Dragon Balls. Με την συλλογή και τον επτά, ο Eternal Dragon Shenron θα εμφανίζεται και θα πραγματοποιεί μία ευχή της επιλογής του παίχτη (π.χ. αναπλήρωση ζωής, αθανασία).

Όσον αφορά το story mode του παιχνιδιού ο παραγωγός Tomoko Hirok, αποκάλυψε πρόσφατα πως το Dragon Ball FighterZ, θα περιλαμβάνει τρία διαφορετικά story arcs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για το  PC, PS4 και Xbox One. Πρόσφατα ανακοινώθηκαν οι απαιτούμενες προδιαγραφές που χρειάζονται για το PC version του Dragon Ball FighterZ.

Recommended Requirements:

-Windows 7/8/10 (64bit OS required)

-AMD Ryzen 5 1400, 3.2 GHz / Intel Core i7-3770, 3.40 GHz 8GB RAM

-Radeon HD 7870, 2GB / GeForce GTX 660, 2GB DirectX 11

-DirectX compatible soundcard or onboard chipset

Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2018 από την Arc System Works. Την εταιρία πίσω από τα Guilty Gear και BlazBlue!

 

Dragon Ball FighterZ

[punica-heading-pattern style=”h2″]Dragon Ball FighterZ[/punica-heading-pattern]

Developer: Arc System Works

Publisher: Bandai Namco Entertainment

Platforms: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

Release Date: 25 Ιανουαρίου 2018


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδριάνα Μουρελάτου

Η Ανδριάνα Μουρελάτου πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Έχει υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων προαστίων. Το 2015 υπήρξε συντονίστρια σε ένα από τα σεμινάρια θεατρικών διαλόγων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Anima Εκδοτική. Εργάζεται στον τομέα της θεατρικής επιμέλειας κειμένων. Η συλλογή θεατρικών έργων «Η Συνάντηση» (2017) είναι η πρώτη της συμμετοχή σε εκδοθέν έργο.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;