Διέρρευσε το teaser για το νέο Star Wars: Battlefront II

Διέρρευσε το teaser για το νέο Star Wars: Battlefront II, και όπως όλα δείχνουν, θα είναι εκπληκτικό! Σε αυτό βλέπουμε όχι μόνο χαρακτήρες από τα prequel, αλλά και από το The Force Awakens! Οπότε όλο το σύμπαν των Star Wars θα συγκρουστεί στον νέο τίτλο. Ένα ακόμη στοιχείο μας δείχνει και την παρουσία single player campaign, κάτι που έλειπε από το πρώτο game.

Ας δούμε όμως το teaser, και ας το αναλύσουμε!

https://vimeo.com/212842535

Αρχικά το teaser μας δίνει την αίσθηση του Single Player Campaign. Λέει μια ιστορία, και αυτή η ιστορία θα είναι διαθέσιμη για τους παίκτες. Όπως όλα δείχνουν, η πρωταγωνίστρια του SPC θα είναι μια αξιωματικός της Αυτοκρατορίας. Χρονικά βρισκόμαστε μετά την καταστροφή του δεύτερου Death Star, στο τέλος του επεισοδίου VI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην συνέχεια έχουμε την παρουσίαση κάποιων από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε μέσα από τις τέσσερις ταινίες, εκτός της original τριλογίας. Χαρακτήρες όπως ο Kylo Ren, η Rey, ο Yoda και ο Darth Maul κάνουν την εμφάνιση τους.

Επίσης οι τοποθεσίες που βλέπουμε είναι πάρα πολλές. Από τον παγωμένο πλανήτη Hoth, μέχρι το Starkiller Base.

Τέλος και οι διαστημικές μάχες έχουν μια εξέχουσα θέση στο teaser.

Το teaser αυτό, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί κατά την διάρκεια του Star Wars Celebration στο Orlando των ΗΠΑ, από σήμερα μέχρι τις 16 Απριλίου.

Το Star Wars: Battlefront II αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα σε PC, Playstation 4 και Xbox One.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;