Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: WW2

Οι fans του Call of Duty πίστευαν ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο για να μάθουν λεπτομέρειες για το νέο τίτλο που έρχεται, το Call of Duty: WW2.  Όμως καθώς φαίνεται έχουν διαρρεύσει μερικές λεπτομέρειες. Μια από αυτές τις λεπτομέρειες είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η οποία δεν είναι άλλη από τις 3 Νοεμβρίου 2017. Η ημερομηνία δεν αποτελεί έκπληξη καθώς το franchise συνηθίζει να κυκλοφορεί τα νέα του games την πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου CoD, Call of Duty: WW2, διέρρευσε από κάποια προωθητικά υλικά, τα οποία κάποιοι ανέρτησαν στο Reddit. Στην ίδια διαρροή υπήρχαν πληροφορίες για το Single Player Campaign, το online game, τα co-op και ακόμη περισσότερα.

Είναι λογικό να υπάρχουν αμφιβολίες, καθώς τα διαφημιστικά αυτά μπορεί να είναι ψεύτικα. Αν και κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ κόπος για το τίποτα. Με την ημερομηνία της παρουσίασης του game να είναι πιο κοντά από ποτέ, η Activision είναι λογικό να έχει ήδη βγάλει προωθητικό υλικό που θα διανέμει άμεσα. Το μόνο που μένει είναι η αυριανη παρουσιαση του, ώστε να βεβαιωθούμε ότι η 3η Νοεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κυκλοφορία του νέου τίτλου.

Το Event

Αυτό θα ισχύει εφόσον αύριο όντως ανακοινωθεί η ημερομηνία. Λίγα είναι γνωστά για την φύση της ανακοίνωσης, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι όλες οι λεπτομέρειες του game θα γίνουν γνωστές. Οι διαρροές δίνουν λίγους λόγους στους fans να δώσουν προσοχή στην αυριανή παρουσίαση, αλλά ίσως και να κάνουν και λάθος, μιας και η Activision ίσως να κρύβει ακόμη περισσότερα. Τα διαφημιστικά μπορεί να αποκάλυψαν πολλά, αλλά δεν μπορεί να είναι κάποιος σίγουρος για το τι κρύβει στο μανίκι της η εταιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως υπάρχει μια πιθανότητα, να δούμε και gameplay αποσπάσματα, κατά την διάρκεια της παρουσίασης. Μέρη του Single Player ή ακόμη και του Multiplayer ή του Co-op. Αυτά όλα κάνουν απαραίτητη την παρακολούθηση του αυριανού event της Activision, από τους fans του Call of Duty, και όχι μόνο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαρροές μπορείτε να δείτε στο thread του Reddit, σχετικά με το Call of Duty: WW2, εδώ.

Το Call of Duty: WW2, ανεξαρτήτως αν κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου 2017 ή όχι, θα είνα διαθέσιμο για Xbox One, Playstation 4 και PC.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;