Curse Of Osiris το πρώτο DLC για το Destiny 2

SHARE

Curse Of Osiris

Το πρώτο expansion του sequel Destiny 2 είναι εδώ. Το DLC με τίτλο Curse Of Osiris είναι διαθέσιμο από 5 Δεκεμβρίου 2017. Το Curse Of Osiris μας στέλνει στο πλανήτη Ερμή (Mercury) με σκοπό την διάσωση του Warlock Osiris από τους Vex (μία φυλή κυβερνητικών, πολεμικών μηχανών).Curse Of Osiris

Μπορούμε να περιμένουμε αύξηση του υπάρχοντος Level και αποκλειστικό περιεχόμενο για το PS4. Το Curse Of Osiris θα περιλαμβάνει νέα missions, χάρτες, όπλα (όπως ένα hand cannon μέσω ενός quest του DLC), πανοπλίες και άλλα. Στις εικόνες μπορείτε να δείτε κάποιες από τις νέες πανοπλίες, τοποθεσίες και concept art για το DLC.

 

Curse Of Osiris

Όσον αφορά το επιπλέον story, έχουμε οπτικό υλικό του Osiris να διανύει το Infinite Forest. Πρόκειται για μία προσομοίωση του σύμπαντος, την οποία δημιούργησαν οι Vex που τους επιτρέπει να προσομοιώσουν μία σειρά από πραγματικότητες. Ο μηχανισμός του Infinite Forest βρίσκεται στο εσωτερικό του πλανήτη. Ο Osiris αναζητά το ίδιο, μυστηριώδες αντικείμενο με τους Vex. Οι Vex μοιάζουν να αποτελούν τους κύριους εχθρούς του DLC Curse Of Osiris. Η ιστορία, ακολουθεί το τέλος του Red War του Destiny 2.

Curse Of OsirisΠέρα από το main story, ο παίκτης θα μπορεί να βλέπει την πρόοδο του στην εκάστοτε αποστολή μέσα από μία ανανεωμένη εκδοχή του Lighthouse.

Το trailer εντείνει το ενδιαφέρον για το DLC. Μέσα από την αφήγηση της Ikora, μας αποκαλύπτεται το μυστικό της αρχαίας πύλης που άνοιξε στον πλανήτη Ερμή. Μέσα από αυτή την πύλη, μηχανές του παρελθόντος και του μέλλοντος, ξεχύνονται για να αναδημιουργήσουν το σύμπαν, καθεικόνα τους. O Osiri είχε προβλέψει αυτή την καταστροφή. Η Ikora προειδοποιεί πως δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Osiris θα είναι σύμμαχος μας ή θα φέρει περισσότερη καταστροφή.

Advertisement

 

 

DLC Curse Of Osiris trailer

Την ίδια μέρα με το DLC Curse Of Osiris κυκλοφόρησε ένα νέο update το οποίο προσφέρει επιπλέον διάκοσμο για τις υπάρχουσες πανοπλίες. Επίσης από 12 Δεκέμβρη ισχύει ένα επιπλέον update. Αυτό συστήνει μία νέα εκδοχή για τα Legendary όπλα.

 

Developer: Bungie

Publisher: Activision

Platforms: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Η Ανδριάνα Μουρελάτου πραγματοποίησε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών σπουδών. Έχει υπάρξει εθελόντρια αρθρογράφος σε τοπικές εφημερίδες των Νοτίων προαστίων. Το 2015 υπήρξε συντονίστρια σε ένα από τα σεμινάρια θεατρικών διαλόγων που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Anima Εκδοτική. Εργάζεται στον τομέα της θεατρικής επιμέλειας κειμένων. Η συλλογή θεατρικών έργων «Η Συνάντηση» (2017) είναι η πρώτη της συμμετοχή σε εκδοθέν έργο.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG