Τo Castlevania γίνεται σειρά στο Netflix

Το Netflix κάνει ακόμη μια φορά την έκπληξη και μας παρουσιάζει το Castlevania, σε μεταφορά του γνωστού game σε κινούμενα σχέδια. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Voltron, φαίνεται ότι θα κάνει το χατήρι στους θεατές ανά τον κόσμο να προβάλλει και αυτήν την μεταφορά του κλασικού και πολυαγαπημένου game.

BREAKING NEWS: Castlevania is a Netflix Original Series with Season 1 launching in 2017 and Season 2 in 2018….

Publiée par Adi Shankar sur Mercredi 8 février 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία κυκλοφορία με τίτλο Castlevania: Lords of Shadow 2 ήταν το 2014. Κρίθηκε ως ένα καλό game από τους gamers αλλά δεν ήταν αρκετά καλό όσο ήταν τα προηγούμενα. Δυστυχώς, ο τίτλος φαίνεται να εγκαταλείπεται από την Κonami, η οποία έχει αλλάξει προσανατολισμό. Επικεντρώνεται πλέον σε μηχανές Panchiko και σπα (!) στην Ιαπωνία. Το τυπικά τελευταίο game του Castlevania ήταν το Panchiko CR Pachinko Akumajō Draculaτο οποίο όμως δεν είναι αυτό που περιμένουν οι κλασικοί gamers. Κάτι που δεν θεωρούν πραγματική συνέχεια του τίτλου.

Αν η σειρά του Netflix γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, ίσως είναι και ένας λόγος για την Konami να επανεξετάσει την απόφαση της και να δούμε ένα νέο τίτλο, σε κάποια κονσόλα στο μέλλον. Εμείς περιμένουμε όπως και να χει την σειρά για να ζήσουμε και πάλι την ιστορία που τόσο αγαπήσαμε!


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;