Πλησιάζοντας στην κυκλοφορία του Call of Duty : WWII

WWIIΜε λιγότερο από ένα μήνα για να κυκλοφορήσει, το πολυαναμενόμενο Call of Duty : WWII θα βρεθεί στα ράφια στις 3 Νοεμβρίου. Έχοντας ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό, η open-beta του Multiplayer άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι όχι τόσο. Ξεκινώντας από την ανακοίνωση της  κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η Sledgehamer έχει δημοσιεύσει  εντυπωσιακά video & screenshots. Άλλωστε ο συνδυασμός της επιστροφής του setting  στον Β ΠΠ και των καινούργιων τεχνολογιών είναι άκρως ενδιαφέρον, ειδικά για τους παλιούς υποστηρικτές της σειράς. Έτσι το τελευταίο καιρό δημοσιεύτηκαν καινούργιες πληροφορίες και βίντεο σχετικά με το story-mode του τίτλου. Περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον λοιπόν πληροφορίες καθώς όσο πλησιάζει η καταλυτική ημερομηνία τόσο πολύ θα πληθαίνουν.

Παρακάτω ακολουθούν τα trailer από τους κεντρικούς  χαρακτήρες που παρουσιάστηκαν πριν λίγο καιρό καθώς και το επίσημο trailer του τίτλου :

“Red” Daniels

 

Zussman

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Pierson

 

Turner

 

Rousseau

 

Crowley

 

Official Story Trailer


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δημήτρης Ροδάς

Μελλοντικός Μαθηματικός, παντοτινός petrolhead!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;