Blizzard από τα παλιά: Diablo II Resurrected

Το development του Diablo II Ressurected είναι γεγονός. Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι η remaster έκδοση του θρυλικού hack and slash rpg θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Pc, Ps5, Ps4, Xbox series X, Xbox One και Nintendo Switch θα καλωσορίσουν τους παίκτες στον κόσμο του Sanctuary.

Η Blizzard τόνισε ότι το Diablo II Ressurected θα είναι πιστό αντίγραφο του oiginal παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την αυθεντική εμπειρία του Diablo II, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. Αρχικά, θα υπάρξει σημαντική αναβάθμιση στα γραφικά του παιχνιδιού και στις κινηματογραφικές σκηνές.

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθεί η σύγχρονη 3D επικάλυψη πάνω από το base game, το dynamic lightning, 7,1 Dolby Surround και φυσικά up to date γραφικά. Η Blizzard τονίζει ότι το Diablo II Ressurected θα υποστηρίζει 4K ανάλυση με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Συνεπώς, το παιχνίδι αναμένουμε ότι θα είναι αρκετά όμορφο και ευχάριστο στο μάτι. Όσον αφορά, τις περιορισμένες αλλαγές στο gameplay, αυτό που αξίζει κυρίως να αναφερθεί είναι το shared stash και η αυτόματη συλλογή του χρυσού. Ακόμη, θα είναι δυνατή η ενεργοποίηση cross-progression για όσους το επιθυμούν.

Κάτι ακόμη που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι το Diablo II Ressurected θα περιλαμβάνει και το αριστουργηματικό expansion της αυθεντικής έκδοσης: Lord of Destruction. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι θα διαθέτει και τα 7 original classes: Amazon, Necromancer, Barbarian, Sorceress, Paladin, Druid και Assassin. Επομένως, καταλαβαίνουμε, ότι η Blizzard επιθυμεί να μας παραδώσει την αυθεντική εμπειρία Diablo II και να μας γυρίσει πίσω στο 2000. Κάτι παρόμοιο έχει κάνει ξανά η Blizzard με το WOW Classic, έχοντας τεράστια επιτυχία. Επομένως, οι προσδοκίες για το remaster του Diablo II βρίσκονται στο ταβάνι. Προσωπικά πιστεύω ότι η Blizzard είναι ικανή να φέρει αυτήν την αποστολή εις πέρας και νομίζω ότι θα βρεθούμε όλοι αρκετά ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πηγή εικόνας: Amazon

Επιπροσθέτως, το Diablo II Ressurected θα έρχεται και με multiplayer έκδοση.  Τι καλύτερο από το να κάνεις dungeon runs με παρέα. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αφού προηγηθούν δύο Alpha stages. Να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις δύο Alpha. Ίσως σταθείτε τυχεροί και επιλεγείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του!

Καταλήγοντας, για να μην υπάρξει το οποιοδήποτε μπέρδεμα θα πρέπει να πούμε δύο πραγματάκια και για το κομμάτι της προ-παραγγελίας. Η Blizzard έχει καταστήσει σαφές ότι η προ-παραγγελία του Diablo II Ressurected δεν θα δίνει πρόσβαση στις δύο δοκιμαστικές Alpha. Συνεπώς, ακόμη και να προ-παραγγείλετε το παιχνίδι δεν μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στα δοκιμαστικά στάδια.

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστόφορος Κυριαζής

Πολιτικός Επιστήμονας με ειδίκευση στην πολιτική ιστορία και τις στρατηγικές σπουδές. Στον ελεύθερό μου χρόνο αναλαμβάνω επικές αποστολές, εξερευνώ μαγικούς κόσμους και εξολοθρεύω mobs στο pc ή σε κάποια κονσόλα. Έχω πάθος με την αρθρογραφία και διαβάζω τουλάχιστον ένα λογοτεχνικό βιβλίο το μήνα!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;