Η Bethesda ετοιμάζει 3 νέους τίτλους

Αναθερμαίνοντας τις φημολογίες για νέα games, ο Todd Howard της Bethesda προχώρησε σε κάποιες πολύ σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το μέλλον της εταιρίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο άνθρωπος της Bethesda, η εταιρία, εκτός από τα projects που έχει προγραμματισμένα από καιρό, έχει στα πλάνα της και τρεις νέους τίτλους που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Εκτός από το Fallout 4 VR δηλαδή, και την Switch έκδοση του Skyrim, σχεδιάζονται 2 νέοι τίτλοι, που τους χαρακτηρίζει ως κλασικούς Bethesda τίτλους, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα από ότι μέχρι σήμερα, καθώς και ένα τρίτο τίτλο που αφορά παιχνίδι για κινητά. Κάτι σαν το Fallout Shelter δηλαδή.

Τα ακριβή του λόγια ήταν: “Έχουμε πάρα πολλά projects που τρέχουν αυτόν τον καιρό. Έχουμε μεγαλώσει αρκετά και θέλουμε να βγάλουμε κι άλλα πράγματα. Έχουμε δυο μεγαλύτερα projects, τα οποία είναι κλασικά στην τάξη μεγέθους που εργαζόμαστε συνήθως, και ακόμη μεγαλύτερα. Τα τρέχουμε ταυτόχρονα, αλλά αναπτύσσονται σταθερά. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες γι αυτά. Είναι λίγο διαφορετικά, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα και το στυλ των τίτλων που έχουμε βγάλει ως σήμερα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιθανά σενάρια

Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάποιες προβλέψεις, σίγουρα το κλασικό θα μπορούσε να εννοεί την συνέχεια των Elder Scrolls. Το Elder Scrolls VI είναι κάτι το αναμενόμενο για καιρό, μετά την κυκλοφορία του Elder Scrolls V: Skyrim το 2011. Η προηγούμενη κυκλοφορία γνώρισε τεράστια επιτυχία, οδηγώντας την Bethesda στην επανέκδοση του τίτλου σε αναβαθμισμένη έκδοση Remastered με καλύτερα γραφικά. Μιλώντας όμως για κάτι διαφορετικό, ίσως να μην ήταν το κατάλληλο game για την θέση αυτή. Το στυλ του Elder Scrolls είναι τόσο χαρακτηριστικό που αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού ίσως να μην είχαν καλό αποτέλεσμα.

Θα μπορούσε όμως, να αφορά τίτλους που κυκλοφορούν από την Bethesda, και όχι να είναι απαραίτητα τίτλοι που αναπτύσσονται από την Bethesda. Τότε ίσως μιλάμε για καινούριο Rage ή για ένα νέο Rogue Warrior. Όπως και να χει, η εταιρία τα τελευταία χρόνια έχει δώσει αριστουργήματα που αντέχουν στον χρόνο. Και σίγουρα κάτι νέο από αυτήν θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;