Αssassin’s Creed: Καινούργιος τίτλος στην Αρχαία Ελλάδα

Καινούργια στοιχεία κάνουν την εμφάνιση τους και αν μη τι άλλο προμηνύουν ότι το επόμενο Αssassin’s Creed θα εξελίσσεται στην Αρχαία Ελλάδα. Μια πληροφορία που βρίσκεται στον αέρα εδώ και πολύ καιρό, φαίνεται πως επιτέλους παίρνει τα πρώτα βήματα υλοποίησης της.

Assasin's Creed

Το Αssassin’s Creed στην Αρχαία Ελλάδα θα κυκλοφορήσει το 2019 σε PC, Xbox One και PS4. Αρχική ιδέα ήταν η Αρχαία Ελλάδα να λάβει μέρος στο Αssassin’s Creed Origins, παρ’ όλα αυτά όμως η Ubisoft αποφάσισε να δημιουργήσει ένα καινούργιο παιχνίδι, καθώς υπάρχουν πολλές περιοχές, ιστορίες, μυθολογία και πρόσωπα, αρκετά έτσι ώστε να γεμίσει ένα story. 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για να δούμε σε ποια πόλη θα εκτυλίσσονται τα γεγονότα ή σε ποια εποχή, παρ’ όλα αυτά υπάρχουν αρκετές επιλογές όπως προαναφέρθηκε και μέσα σε αυτές είναι η Εποχή του Χαλκού, η Μυκηναϊκή, η Ομηρική, ίσως και η Βυζαντινή. Επιπλέον, υπάρχουν φήμες που θέλουν τους θεούς να παίρνουν μέρος στις μάχες κάτι το οποίο δεν έχουμε δει στα προηγούμενα games της σειράς, μέχρι το Origins. 

Ίσως πάλι, το καινούργιο Αssassin’s Creed να έχει τα στοιχεία απλά που έχουν τα υπόλοιπα και να εστιάζει περισσότερο σε ανθρώπους. Τίποτα όμως δεν είναι επίσημο μέχρι στιγμής και αναμένουμε νέες πληροφορίες. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι  στο MAXMAG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Καρακατσάνης

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;