Το Assassin’s Creed Odyssey έχει πρωταγωνιστή

SHARE

Assassin’s Creed Odyssey

Η Ubisoft έχει δώσει αρκετά στοιχεία για το Assassin’s Creed Odyssey από την ημέρα παρουσίας του στην E3, με gameplay, εικόνες, λίγη ιστορία των χαρακτήρων και λίγο από το σενάριο που θα ακολουθηθεί, έχει διευκρινίσει ποια ιστορική περίοδο της Αρχαίας Ελλάδας θα ακολουθήσει κι αυτή είναι των Πελοποννησιακών πολέμων.

Η μεγάλη καινοτομία που φέρνει το Assassin’s Creed Odyssey είναι η επιλογή στον βασικό χαρακτήρα του οποίου την ιστορία θα ακολουθεί ο παίχτης. Έτσι λοιπόν παρουσιάστηκαν οι δύο χαρακτήρες του καινούργιου παιχνιδιού της Ubisoft, ο Αλέξιος και η Κασσάνδρα.

Λίγες ημέρες πριν, ο Johnathan Dumont – διευθυντής δημιουργικού τμήματος του παιχνιδιού- ανακοίνωσε πως ο βασικός χαρακτήρας θα είναι ένας, και συγκεκριμένα αυτή θα είναι η Κασσάνδρα. Στο μυθιστόρημα που θα ακολουθήσει την σειρά βιβλίων του Assassin’s Creed θα περιλαμβάνει την περιπέτεια της Κασσάνδρας. Βέβαια, εάν επιλέξουμε τον Αλέξιο ή αν ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στην ιστορία δεν θα αλλάξει κάτι καθώς το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να το ευχαριστηθούμε παρά τις όποιες διαφορές στις επιλογές από την βασική ,όπως θέλουν να περάσουν, ιστορία.

Assassin’s Creed Odyssey:Μεριές πληροφορίες

Να θυμίσουμε πως στο Assassin’s Creed Odyssey θα υπάρχουν για πρώτη φορά rpg στοιχεία: πολλαπλές επιλογές, επιλογές στους διαλόγους και διαμόρφωση χαρακτήρα και αποστολής, crafting, armor sets μαζί με οπλισμό κι άλλα που θα γίνουν γνωστά στην συνέχεια. Από στελέχη της εταιρίας έχει λεχθεί πως το Assassin’s Creed Odyssey  θα ταράξει τα νερά του gaming ακόμη περισσότερο από το Origins. Μένει λίγος σχετικά καιρός μέχρι την κυκλοφορία αλλά περιμένουμε με ενδιαφέρον τις περιπέτειες τόσο της Κασσάνδρας όσο και του Αλέξιου στην Αρχαία Ελλάδα, ακόμη περισσότερο περιμένουμε να επιβεβαιωθεί η φήμη πως θα δούμε τους πρώτους templars και το δόρυ του Λεωνίδα, ένα από τα πρώτα artifacts του πρώτου πολιτισμού.

Αν και είναι λίγοι, ανά τον κόσμο έχουν αρχίσει να ακούγονται παράπονα για την επιλογή γυναικείου χαρακτήρα στο Assassin’s Creed Odyssey. Γενικά τον τελευταίο καιρό, η επιλογή γυναικείου χαρακτήρα στον πρωταγωνιστικό ρόλο σηκώνει μια ελαφριά δυσφορία από μικρή μερίδα του κοινού. Καλό θα ήταν να δίνουμε ευκαιρίες σε τέτοια παιχνίδια και ας θυμόμαστε ένα από τους πρώτους λόγους που ασχοληθήκαμε με το gaming, την Lara Croft.

Advertisement

Το Assassin’s Creed Odyssey αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου 2018 και θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη όπου μένω μέχρι και τώρα, σπούδασα δημοσιογραφία και ασχολούμαι με την αρθρογραφία - κειμενογραφία αρκετά χρόνια. Αγαπώ το gaming, τις ταινίες, τα βιβλία και οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG