Αναμονή για τη δεύτερη σεζόν του Telltale’s Game of Thrones

Η δεύτερη σεζόν του Telltale’s Game of Thrones, φαίνεται πως θα καθυστερήσει σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής.

Telltale's Game of Thrones

Ο Job Stauffer ανέφερε σε ερώτηση σχετικά με τη συνέχεια του Telltale’s Game of Thrones, πως ήταν στα σχέδια της εταιρίας να συνεχίσει την ανάπτυξη του, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βρίσκεται σε αναμονή. Υπήρχαν εικασίες πως η δεύτερη season θα συνεχίσει τον επόμενο χρόνο μαζί με τον άλλο τίτλο της εταιρίας το The Wolf Among Us, παρ’ όλα αυτά διαψεύσθηκαν. 

Ωστόσο, οι fan του συγκεκριμένου τίτλου δεν πρέπει να απογοητεύονται, καθώς η ανάπτυξη βρίσκεται στα πλάνα της εταιρίας παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στόχος της Telltale είναι η ανάπτυξη και συνέχεια των άλλων τίτλων, όπως Wolf Among Us, Walking Dead και Batman και να αναμένουν τις εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά, έτσι ώστε να κάνουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερο για να προξενήσουν ενθουσιασμό στις τάξεις των fan. 

Telltale's Game of Thrones

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με το IGN, όταν ερωτήθηκε για το εάν η Telltale υπάρχει αναμονή για να τελειώσει η 8η season της σειράς, έτσι ώστε να συνεχίσει η ανάπτυξη του παιχνιδιού, o Stauffer απάντησε πως «αυτή τη στιγμή επιστρέψαμε στον ρόλο του ‘μεγάλου θαυμαστή’ του Game of Thrones. Οπότε είναι πολύ νωρίς να πούμε ποια θα ήταν η καλύτερη εξέλιξη της ιστορίας μας και πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει.»

Με λίγα λόγια φαίνεται πως θα αργήσουμε να δούμε τη συνέχεια Telltale’s Game of Thrones, αλλά ελπίζουμε πως η αναμονή θα αξίζει τον κόπο για να απολαύσουμε το μαγικό κόσμο του George R.R. Martin.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Καρακατσάνης

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;