Ανακοίνωση του Pillars of Eternity 2

Πρόσφατα η Obsidian μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter μας αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε έναν νέο τίτλο, χωρίς να πει όμως ποιον. Οι fans πιθανολογούσαν ότι πρόκειται είτε για ένα νέο Fallout τίτλο, ή ένα νέο Pillars of Eternity. Τελικώς αποκαλύφθηκε πλήρως ότι το επόμενο αυτό game είναι το Pillars of Eternity 2: Deadfire.

Το Studio έχει ξεκινήσει μια crowdfunding εκστρατεία στην ιστοσελίδα Fig, με τον στόχο να είναι στα 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται, προφανώς για sequel του προηγούμενου τίτλου. Θα ξεκινήσει με την επιστροφή του Eothas, του θεού του φωτός και της γέννησης, ο οποίος, αντίθετα με τις πεποιθήσεις που μπορεί να είχαμε στο πρώτο μέρος, δεν είναι νεκρός.

Ο CEO της Obsidian, Feargus Urquhart δήλωσε: “Στόχος μας είναι το Pillars of Eternity 2: Deadfire να αναβαθμίσει ότι ακριβώς αγάπησαν οι gamers στον πρώτο τίτλο, προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία, τα οποία έλειπαν. Ζωντανές πόλεις, περισσότερη ελευθερία στην εξερεύνηση του κόσμου, και το πρώτο πράγμα που εμείς στην Obsidian θέλουμε να προσφέρουμε στους παίκτες, την ελευθερία να διαμορφώσουν και να παίξουν το game όπως αυτοί θέλουν να παίξουν.”

“Φτιάχνουμε διαρκώς ένα τεράστιο game, αλλά είναι πολύ σημαντικό το περιεχόμενο του να είναι υψηλής ποιότητας. Περισσότερο σημαντικό από το να φτιάξουμε ένα δαιδαλώδες και πρόχειρο game 200 ωρών. Πολλοί παίκτες έδειξαν δυσφορία για τα πολλά mobs που περιείχε το πρώτο game, ήταν αρκετά κουραστικό. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε με patches, αλλά στο δεύτερο game είναι σίγουρα κάτι που θα τακτοποιηθεί εξ αρχής. Δεν θα φτάσουμε στο σημείο, η κάθε μάχη που γίνεται να έχει μια τεράστια σημασία στο game, αλλά από την άλλη θα δώσουμε χώρο και ελευθερία ο παίκτης να μπορέσει να εξερευνήσει το τοπίο και να ζήσει ιστορίες χωρίς το ενοχλητικό αυτό πράγμα.”, δήλωσε ο Lead Designer, John Sawyer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιπροσθέτως συμπληρώνει: “Το Deadfire θα έχει γνώριμους χαρακτήρες από τον πρώτο τίτλο. Χαρακτήρες οι οποίοι θα υπόκεινται σε τεράστιες αλλαγές, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης. Επίσης θα είναι δυνατό να μεταφέρονται τα saves από τον πρώτο τίτλο στον νέο, δεδομένου ότι πρόκειται για το Endgame Save. Όμως, και οι νέοι παίκτες θα μπορούν να εισάγονται σε αυτό το game το ίδιο εύκολα.

Η Crowdfunding εκστρατεία του Pillars of Eternity 2: Deadfire είναι διαθέσιμη στο Fig και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου. Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, επίσημα.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ανδρέας Αμανατίδης

Αν έπρεπε να χωρέσω τον εαυτό μου σε τρεις λέξεις, αυτές θα ήταν: Αστρονομία, Σειρές και Gaming. Μετά μουσικής βεβαίως.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;