Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Agony

SHARE

Ο Kickstarter horror τίτλος Agony, παρόλο που αρχικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του ήταν στις 30 Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει σε  PC, PlayStation 4 και Xbox One στις 29 Μαΐου. 

Agony

Οι developers του Agony ανέφεραν στην τελευταία ανακοίνωση στο Kickstarter: «Έχετε βασανιστεί για αμέτρητες ημέρες, δεν μπορείτε να βγείτε από την Κόλαση. Αλλά τελικά η ημέρα σωτηρίας έρχεται σύντομα, γι ‘αυτό σώστε τις δυνάμεις σας και προετοιμαστείτε για την παραμικρή πιθανότητα να ξεφύγετε από τις φρίκες του παρελθόντος και να λύσετε το αίνιγμα πίσω από τη μυστηριώδη Red Goddess!»

Η τελευταία ανακοίνωση έφερε και καινούργιο trailer όπως βλέπετε παρακάτω. Οι στιγμές τρόμου και αγωνίας, όπως μας προϊδεάζει και ο τίτλος, θα είναι αμέτρητες. Το gaming τη νύχτα με την χρήση ακουστικών θα διπλασιάσουν από ότι φαίνεται την τρομακτική ατμόσφαιρα που υπάρχει ήδη στο Agony. Η καθυστέρηση προφανώς έγινε για να τελειοποιηθεί το παιχνίδι και να δοθούν οι τελευταίες πινελιές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνουν οι δημιουργοί του παιχνιδιού, το game θα υποστηρίζει εννιά γλώσσες.

Υπάρχει αρκετά μεγάλο hype, πόσο μάλλον για τους οπαδούς των horror τίτλων, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί ο βαθμός τρόμου και από παιχνίδια όπως το Outlast. H σκοτεινή ατμόσφαιρα, το hide and seek με δαίμονες και η αγωνία να μην πέσεις στα νύχια των αδίστακτων τρόμων που υπάρχουν στα έγκατα της κόλασης, θα είναι μάλλον τα βασικά στοιχεία του Agony.

Παρόμοια άρθρα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν:

Advertisement

SHARE:

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG

Advertisement

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Το MAXMAG είναι ένα περιοδικό που μπήκε δυναμικά στο χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Κοινό όλων: η αγάπη για την αρθρογραφία, την οποία ο καθένας ξεχωριστά τη συνδέει με το αντικείμενο που γνωρίζει καλά και, συνήθως, έχει σπουδάσει.

Follow Newsweek

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας θα λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα που ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του MAXMAG