10 χρόνια από την κυκλοφορία του Witcher γιορτάζει η CD Project Red

Η CD Project Red γιόρτασε στα πλαίσια του PAX West τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Witcher, τον τίτλο που είναι βασισμένος στα ομώνυμα βιβλία του Andrzej Sapkowski. Το πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε την αρχή για μια επική ιστορία στο χώρο του gaming, αποκτώντας χιλιάδες θαυμαστές.

ίδρυση του Witcher

Παράλληλα, αρκετοί ήταν αυτοί που γνώριζαν ήδη από τα βιβλία του Sapkowski, το μαγικό κόσμο του Witcher και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με την μεταφορά τους στο gaming περιβάλλον. Οι εταιρία ανάπτυξης μίλησε για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της τριλογίας (προς το παρόν) του Witcher, για το πάθος και γενικότερα το ταξίδι ολόκληρης της παραγωγής.

Σε συνεργασία με τη NoClip, πραγματοποίησαν μια συγκινητική εισαγωγή, με τον Geralt και όλους τους βασικούς ήρωες να είναι μαζεμένοι, μιλώντας στον ακροατή για τις περιπέτειες που πέρασαν μαζί.

ίδρυση του Witcher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιπλέον, η NoClip έδειξε ορισμένα στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τη CD Project Red, σχετικά με την άνοδο και την καθιέρωση της στο χώρο του gaming.

Όσον αφορά τα βιβλία, ήταν ήδη γνωστά στους φαν τέτοιου είδους λογοτεχνίας. Το πρώτο game του Witcher boostαρε απίστευτα την εν λόγω σειρά βιβλίων, κάνοντας τη γνωστή σε όλο τον κόσμο. και αποτέλεσε πύλη για την εισαγωγή χιλιάδων ακόμα θαυμαστών στο μαγικό κόσμο και στις περιπέτειες του Geralt.

Τα απίστευτα γραμμένα βιβλία και η φανταστική δουλειά που έγινε στα παιχνίδια, αποτέλεσαν επίσης πύλη για την είσοδο του Witcher  και σε άλλες βιομηχανίες, όπως πχ comics και της τηλεόρασης, όπου το Netflix έχει ανακοινώσει ήδη ότι η σειρά είναι υπό δημιουργία. 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χρήστος Καρακατσάνης

Απόφοιτος τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης και προπτυχιακός φοιτητής στο μεταπτυχιακό τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μ' αρέσει να ταξιδεύω στην ιστορία με όλους τους διαθέσιμους τρόπους(βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες ακόμα και να γράφω για αυτή) ενώ τα games και τα βιβλία επίσης γεμίζουν το χρόνο μου!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;