Οι φωτογραφίες στην διακόσμηση

Ναι έχουμε πει ότι η φωτογραφία είναι μαγική και ότι είναι πια παντού μες τη ζωή μας. Υπάρχει όμως και ένας άλλος τομέας στον οποίο βοηθούν οι φωτογραφίες. Αυτός δεν  είναι άλλος από τη διακόσμηση. Σήμερα είναι πολύ συχνό να χρησιμοποιούνται οι φωτογραφίες στην διακόσμηση του χώρου. Είναι η πιο εύκολη λύση για ένα όμορφο αποτέλεσμα σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ας δούμε λοιπόν μερικούς έξυπνους και όμορφους τρόπους να εκμεταλλευτούμε τις εικόνες μας.

Καδράκια:

Αν και τα καδράκια πάνω στα κομοδίνα είναι πια εκτός μόδας μια απλή και συχνή λύση είναι τα κάδρα στους τοίχους αυτή τη φορά Πολλά διαφορετικά καδράκια πάνω από κρεβάτια και καναπέδες. Τα κάδρα ταιριάζουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού και σχεδόν σε όλα τα στυλ. Με φωτογραφίες από τη ζωή μας ,από την οικογένεια και τους φίλους μας ή και καλλιτεχνικές μας εμπνεύσεις.

φωτογραφίες στην διακόσμηση

Κολάζ:

Το κολάζ είναι μια πολύ ωραία ιδέα για υπνοδωμάτιο. Είναι μια ένωση πολλών σημαντικών στιγμών και προσώπων της ζωής μας που ομορφαίνει το χώρο και δημιουργεί μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Σε ένα χαρτόνι , σε ένα ταμπλό , σε ένα τελάρο κολλήστε τις φωτογραφίες και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

φωτογραφίες στην διακόσμηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το instagram στον τοίχο σου:

Το έχω κάνει και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Όμορφες φωτογραφίες με κοινά χρώματα , κομμένες στο ίδιο μέγεθος με ένα λευκό κενό μεταξύ τους μπορούν να δώσουν ένα πολύ καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Μια ωραία ιδέα επίσης θα ήταν τα τις κρεμάσετε από σκηνή.

φωτογραφίες στην διακόσμηση

Κόλλα το στον πίνακα:

Οι πίνακες ανακοινώσεων είναι και πάλι της μόδας. Και μεταξύ μας είναι και πολύ εύκολο να γίνει. Ή μικρός ή μεγάλος ο πίνακας μπορεί να διακοσμηθεί πολύ ωραία με διάφορες εικόνες. Είναι επίσης πολύ ωραίο να γράψετε κάτω από τις φωτογραφίες μας μια μικρή λεζάντα στις φωτογραφίες , μικρά σχόλια , αυτοκόλλητα ή ότι θα μπορούσε να κάνει τον πίνακα μας αστείο και ευχάριστο.

φωτογραφίες στην διακόσμηση

Εικόνες και στα έπιπλα:

Προσωπικό μου αγαπημένο! Για σκέψου, αντί να βάλεις ένα κάδρο πάνω στο κομοδίνο σου να το διακοσμήσεις αλλιώς. Τι εννοώ; Πάρε μία γυάλινη επιφάνεια στο μέγεθος του κομοδίνου σου και βάλε τις εικόνες σου από κάτω. Υπάρχουν επίσης και έπιπλα με ενσωματωμένο γυαλί το οποίο μπορείς να το διακοσμήσεις επίσης!

 Αυτά είχα να σας προτείνω, είναι ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Εύχομαι να ακολουθήστε τις συμβουλές μου και να μεταμορφώσετε το χώρο σας. Μην ξεχνάτε ότι οι εικόνες μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχη ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας .


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Δάφνη Νικητοπούλου

Γειάαα σας !!! Με λένε Δάφνη ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και το θέατρο. Αγαπώ τα ταξίδια , τις πρωινές βόλτες και τα βιβλία ! Θα τα λέμε εδώ για φωτογραφικά θέματα και άλλα!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;