Νέα: H 12η PHOTOVISION έρχεται

Η PHOTOVISION είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο. Η  έκθεση του κλάδου imaging της χώρας μας που πραγματοποιείται ανελλιπώς ανά διετία από το 1995 επιστρέφει για να υποδεχτεί ξανά τους λάτρεις του είδους.

Η 12η Photovision του 2017 θα πραγματοποιηθεί 11-13 Μαρτίου στον νέο, αναγνωρίσιμο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Παράλληλα με τον συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας και του βίντεο, η PHOTOVISION αγκαλιάζει τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στη νέα έκθεση Ηi-Tech Expo, που φιλοδοξεί να καλύψει τον τομέα της εφαρμοσμένης υψηλής τεχνολογίας η οποία είναι πλέον άρρηκτα συνδεδεμένη με την καθημερινότητά μας, την επαγγελματική μας ζωή, τον οικιακό μας χώρο αλλά και τα χόμπι και τη δημιουργικότητά μας.

Η Photovision και η Hi-Tech Expo όπως είθισται πλαισιώνονται από πλούσιο επιμορφωτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα, με workshopς, σεμινάρια, συζητήσεις, εκθέσεις φωτογραφίας Ελλήνων και ξένων δημιουργών, αποδεικνύοντας τη σταθερή προσήλωσή σ΄αυτή την καθιερωμένη έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν στήλη σου προτείνουμε να επισκεφθείς τη φετινή έκθεση της Photovision η οποία σίγουρα εμπειρικά είναι εντυπωσιακή τόσο για τους λάτρεις του imaging όσο και για τους μη πορωμένους.

Για δωρεάν προσκλήσεις, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σε σεμινάρια κλπ., επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα της Photovision εδώ


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χαρτσά Μαριάννα

Γεια. Ονομάζομαι Μαριάννα. Γεννήθηκα το καλοκαίρι του 94' στην Αθήνα. Έχω τελειώσει σπουδές πάνω στη Φωτογραφία. Είμαι άνθρωπος με καλλιτεχνικές ανησυχίες, γι΄αυτό ασχολούμαι με τη ζωγραφική και τις κατασκευές. Γράφω, φωτογραφίζω, και κάνω ποδήλατο. Αγαπώ τον καφέ και τους φίλους μου - οι τελευταίοι λένε ότι είμαι μοναχική, αγχώδης, ευαίσθητη και με χιούμορ.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;