Έκθεση φωτογραφίας- Unpublished Photo 2019

 

29 ARTS IN PROGRESS gallery

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας λαμβάνει χώρο στο Μιλάνο αυτές τις μέρες και αν έχετε προγραμματίσει να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της μόδας θα σας προτείναμε να την επισκεφθείτε.

Η έκθεση σχεδιάστηκε από την 29 ARTS IN PROGRESS γκαλερί για τους 6 φιναλίστ της UNPUBLISHED PHOTO 2019.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, η 29 ARTS IN PROGRESS γκαλερί άνοιξε την ομαδική έκθεση φωτογραφίας, έξι νέων καλλιτεχνών από τις ιταλικές και διεθνείς φωτογραφικές σκηνές που επιλέχθηκαν για την δεύτερη έκθεση της “UNPUBLISHED PHOTO 2019”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ειδικά επιλεγμένη ομάδα κριτών έκανε την επιλογή της ανάμεσα σε πάνω από 155 υποψηφίους για να επιλέξει έξι νέους καλλιτέχνες που τους προσφέρθηκε η καλλιτεχνική ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου 2019 στην οδό San Vittore 13, Μιλάνο.

Οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες και τα έργα τους είναι:

Ο Farnaz Damnabi (Τεχεράνη – Ιράν, 1994) ο οποίος, με το Playing is my right, προσφέρει ένα ποιητικό ρεπορτάζ στο χωριό της επαρχίας Golestan στο Ιράν, το οποίο υπογραμμίζει τη σημασία της παιδικής αταξίας ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Playing is my right

Ο Matteo Losa (Μιλάνο – Ιταλία, 1982) με το The fairy tale path αντιπροσωπεύει την προσωπική του διαδρομή της εσωτερικής ανάπτυξης ακολουθώντας τις θεμελιώδεις έννοιες του κλασικού παραμυθιού. Ο Losa μεταφέρει με εικόνες τη συνεχή έρευνα για μια ευτυχή κατάληξη, τη μεταφορά της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσα από μια πρωτότυπη χρήση φωτογραφίας και γραφικών.

The fairy tale path

Ο Jian Luo (Λιαονίνγκ – Κίνα, 1978) στο Deep Red παρέχει ένα ρεπορτάζ για την παραδοσιακή θρησκευτική ζωή στο Θιβέτ, εστιάζοντας στο κόκκινο χρώμα ως ιερή αναπαράσταση της αγνότητας και της επιμονής στον Θιβετιανό Βουδισμό.

Deep Red

Ο Luca Marianaccio (Isernia – Italy, 1986) με το έργο 404 Not Found προτείνει έναν προβληματισμό για τη σύγχρονη κοινωνία που διαπνέεται από την τεχνολογία, όπου η ομολογία των επιθυμιών και η προοδευτική απώλεια της επικοινωνίας επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις: μέσω μιας μεταφορικής γλώσσας, το άκρο της αλλοτρίωσης.

404 Not Found

Ο Matteo Piacenti (Βιτέρμπο – Ιταλία, 2001) παρουσιάζει το Irrational but conscious, ένα εξελισσόμενο έργο το οποίο απεικονίζει τα νεαρά μαθήματα που ξεφλούδισαν τόσο προσωπικές όσο και γενεαλογικές δυσκολίες: βασικά πορτραίτα, χωρίς περιθώρια, ενισχύουν το θέμα που εξελίσσεται σταδιακά και μεταφορικά από το βαθύ σκοτάδι .

Irrational but conscious

Η Daniela Pusset (Σάο Πάολο – Βραζιλία, 1978) προτείνει τη σειρά INTEREXCONEXO: εκατοντάδες μικρές φωτογραφίες συνθέτουν ένα κολάζ, μια μεταφορά για χιλιάδες ματιές που γίνονται ένα. Το έργο πηγάζει από την εμπειρία του συγγραφέα στις φαβέλες του Σάο Πάολο, μεταμορφώνοντας ένα αίσθημα ενός μεμονωμένου εσωτερικού κατακερματισμού σε μια συλλογική συνείδηση.

INTEREXCONEXO

Εμείς επισκεφθήκαμε την έκθεση φωτογραφίας, είδαμε απο κοντά την δουλειά αυτών των έξι καλλιτεχνών και το προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Milan, 29 ARTS IN PROGRESS gallery – Via San Vittore

13 September 11th – October 5th 2019

 Opening hours: Tuesday-Saturday, 11am – 7pm

Other days and hours by appointment

Free entry

Contact details:

 tel. +39 02 94387188

 info@29artsinprogress.com

Website: www.29artsinprogress.com


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Νεφέλη Μπομπόκη-Κούρου

Είμαι η Νεφέλη, μεταπτυχιακός απόφοιτος της Domus Academy του Μιλάνου. Το καλλιτεχνικό μου υπόβαθρο και οι σπούδες μου στο μάνατζμεντ μου προσέφεραν τόσο μια δημιουργική και ανοιχτη σκέψη, όσο και μια άνεση να δουλεύω ταυτόχρονα σε δίαφορα πρότζεκτ που εκτος από multitasking απαιτούν και πολύ καλή οργάνωση ώστε το αποτέλεσμα να ξεχωρίζει μέσα στην χώρο της μόδας. ​ Έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς της μόδας μέχρι στιγμής και συνεργάστηκα με διάφορους μεγάλους στιλίστες όπως ο Pablo Patane, η Silvia Ortombina και η Allegra Ghiloni σε διάφορα έργα. Έχω δουλέψει ως ανεξάρτητη στιλίστρια & creative director σε διάφορα έργα και ως βοηθός product developer, δουλεύω τέλεια σε ομάδες, είμαι ένα εργατικο και οργανωμένο άτομο και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι και να επεκτείνομαι στον τομέα της μόδας ως Fashion Stylist & Fashion Manager.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;