Εκθέσεις φωτογραφίας στην φοιτητική εβδομάδα ΑΠΘ

Για ένα ακόμα ακαδημαϊκό έτος διεξάγεται υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) η φοιτητική εβδομάδα για το θερινό εξάμηνο. Στις διοργανώσεις του θεσμού αυτού συμπεριλαμβάνονται καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Μέλη κάθε ομάδας πολιτιστικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού περιεχομένου είχαν την δυνατότητα υποβολής των δικών τους ιδεών για διοργανώσεις και συμμετοχές μέχρι και τη Τρίτη 13 Μαρτίου 2018.

Ακολουθώντας τον θεσμό αυτό το ΑΠΘ ανοίγει τις πύλες του για πάνω από ένα μήνα (παρά την ονομασία του), ξεκινώντας από 20 Απριλίου και με λήξη στις 10 Ιουνίου. Στην φετινή διοργάνωση έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 55 εκδηλώσεις, με ποικίλο περιεχόμενο.

Φέτος στην διοργάνωση αυτή θα συμμετάσχουν και φορείς που δεν συγκαταλέγονται στο ΑΠΘ  όπως η Φωτογραφική Ομάδα της Δομής Εξωτερικής Παρακολούθησης του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. ΙΘΑΚΗ, η Ομάδα Φωτογραφίας του Προγράμματος Εφήβων του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΑΝΑΔΥΣΗ και το Π.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΓΩ του Ψ.Ν.Θ. με φωτογραφικές εκδηλώσεις και εκθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

7/05 – 14/05:  Έκθεση Φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα της δομής Εξωτερικής Παρακολούθησης του Κ.Ε.ΘΕ.Α ΙΘΑΚΗ.
Διεξάγεται: Ισόγειο Κτηρίου Διοίκησης.
Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 15:00.
Η διερεύνηση των προσωπικών επιλογών, της προσωπικής οπτικής απέναντι στο «όλον». Εξερεύνηση του κόσμου, του περιβάλλοντος και της πόλης γύρω μας με μεγαλύτερη εμβάθυνση και βαθύτερο νόημα.

7/05 – 14/05: Ομάδα φωτογραφίας του προγράμματος εφήβων Κ.Ε.Θ.Ε.Α ΑΝΑΔΥΣΗ.
Διεξαγωγή: Ισόγειο Κτηρίου Διοίκησης.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 15:00.
Με θέμα διοργάνωσης και έκθεσης πανομοιότυπο με αυτό του Κ.Ε.Θ.Ε.Α. ΙΘΚΗΣ.

7/05 – 20/05: Ετήσια Έκθεση Φωτογραφίας Φωτογραφικού Ομίλου Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΦΟΑΠΘ).
Διεξάγεται:  Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στον Εκθεσιακό Χώρο Ισογείου Γ. Βαφοπούλου 3.
Από 17:00 έως 21:00.
Για μία ακόμη χρονιά ο ΦΟΑΠΘ προσφέρει σε παλαιά και νέα μέλη τη δυνατότητα να εκθέσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους στο κοινό, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας και καθοδήγησης κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

 Φυσικά εκτός από τις εκδηλώσεις με φωτογραφίας η φοιτητική εβδομάδα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης δεκάδων εκδηλώσεων με ποικιλία θεμάτων και με την δωρεάν συμμετοχή και παρακολούθηση προσφέρει την δυνατότητα πνευματικής διεύρυνσης σε φοιτητές και νέους και αποτελεί ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρια Βαγδουτη

Δηλώνω εκκολαπτόμενη δημοσιογράφος. Παθιασμένη με την φωτογραφία και τις αμερικάνικες σειρές. Εθισμένη στα ζελεδάκια και σε κάθε είδους ζάχαρης. Χαμένη στον κόσμο μου απολαμβάνω να ανακαλύπτω νέους τόπους, ανεξερεύνητα μαγαζιά και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;