Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων

Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Σαν άνθρωποι μας εξιτάρει, η ιδέα του παλιού. Αλλάζουμε μόδα, ανάλογα με την δεκαετία.  Ακούμε παλιά τραγούδια και, νιώθουμε νοσταλγία. Ψάχνουμε παλιές φωτογραφίες είτε δικές μας,ή διάσημων. Εμένα προσωπικά μου αρέσει,να βλέπω τα νιάτα,μουσικών θρύλων. Δεν είναι από περιοδικά ή αφίσες ούτε από τηλεοπτικές εμφανίσεις. Αλλά είναι παντελώς, άγνωστες φωτογραφίες συγκροτημάτων. Σε κάποιες είναι μετά την φήμη,και κάποιες άλλες πριν. Συνήθως τους βλέπεις ως ροκ σταρς στην σκηνή και, ξεχνάς ότι είναι άνθρωποι.
α) ACDC
Αγαπημένο μου συγκρότημα, με έναν Angus Young που τρελαίνεται πάνω στην σκηνή,αλλά στα παρασκήνια είναι χαμηλών τόνων.  Σε αυτές τις φωτογραφίες τους βλέπουμε νέους, και με το πάθος που έως σήμερα τον κρατάνε ζωντανό.
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Ένα από τα πιο θρυλικά  συγκροτήματα με μπλουζ επιρροές,δεν θα μπορούσαν, να μην βρίσκονται σε αυτή την λίστα. Με ένα Jimmy Page να κρύβει την σχέση του με μια δεκατετράχρονη. Και έναν John Bonham που απεβίωσε λόγω υπερβολική πόσης βότκα (για την ακρίβεια σαράντα σφηνάκια)
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτωνΆγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Ένα hard rock με ψυχεδέλεια ήχο συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1968, και από τότε έχουν δημιουργήσει απίστευτα κομμάτια. Ένα από τα γνωστά τους κομμάτια είναι και το “Smoke on the water”, που βασίζεται σε μια συναυλία τους και ένα τρελό θαυμαστής του Frank Zappa.
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Ο πιο άσχετος με την ροκ μουσική να είσαι,τους Pink Floyd τους ξέρεις. Σίγουρα γνωρίζεις το τραγούδι “Another Brick in The Wall” και θα έχεις δει και το ψυχεδελικό βίντεο κλιπ που το συνόδευε.
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτωνΆγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
ε) KISS
Ένα από τα.πιο δημόσια glam rock συγκροτήματα, που συνήθως -πάντα- όλοι μιλούσαν για το τρελό make up τους και τα δερμάτινα ρούχα τους,είχαν καταφέρει να δημιουργηθούν για να μας αγαπούν. Συνολικά υπήρξαν δέκα μέλη στο συγκρότημα από το 1973 με τέσσερις βασικά μέλη. Τα άγνωστα μέλη, που συνήθως δεν δημιουργούσαν ούτε μουσική ούτε στίχους,τα χρησιμοποιούσαν μόνο για τα εξώφυλλα των άλμπουμ τους.
Άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτωνΆγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων
Αυτές ήταν άγνωστες φωτογραφίες των συγκροτημάτων ,και βλέπουμε πως όλοι μας είμαστε άνθρωποι άλλα εκείνοι έχουν μια τρέλα παραπάνω!

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χαρίσσα Μπακλαβά

Λέγομαι Χαρίσσα και ,σπουδάζω στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ( πρώην ΤΕΙ Πειραιά ) στην Διοίκηση Τουρισμού . Και ασχολούμαι με την φωτογραφία ενεργά εδώ και πέντε χρόνια, και είναι κάτι που γεμίζει την μέρα μου,με δημιουργικότητα .

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;