Βόμβα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Βόμβα στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης

Είδηση αποτελεί ο εντοπισμός βόμβας σε βενζινάδικο της περιοχής του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρο Σούλα, πρόκειται για βόμβα της αεροπορίας που έπεσε από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και δεν εξερράγη, κι όχι για οξειδωμένο βλήμα, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό.

Η ομάδα πυροτεχνουργών του Στρατού συνεχίζει την επιχείρηση της για την απομάκρυνση της βόμβας, ενώ προληπτικά έχουν εκκενωθεί τα σπίτια που βρίσκονταν στο τετράγωνο του πρατηρίου καυσίμων. Όλο το πετρέλαιο του πρατηρίου έχει αντληθεί και η οδός Μοναστηρίου έχει κλείσει από τη Νικηταρά ως την Ανδρέα Παπανδρέου.

Η βόμβα βρέθηκε από τεχνικούς του Φυσικού Αερίου κατά τη διάρκεια εργασιών στο πρατήριο καυσίμων και μέχρι τώρα έχει παραλύσει τον τοπικό πληθυσμό. Μπορούμε να αναλογιστούμε τον φόβο των κατοίκων, μιας και στην περιοχή υπάρχουν πολλά πρατήρια καυσίμων, ενώ λίγο πιο μακριά βρίσκεται η Ε.Κ.Ο. Η ομάδα πυροτεχνουργών του Στρατού συνεχίζει να βρίσκεται στην περιοχή, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται ακόμα εν ενεργεία.

Advertisements
Ad 14
Διαβάστε επίσης  Νέες παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία

Αρθρα απο την ιδια κατηγορια

Πώς να ταιριάξω τα χρώματα του σπιτιού σαν επαγγελματίας

 Όσο περνάνε τα χρόνια μέσα σε ένα σπίτι, αυξάνεται η
Οι 10 καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση την άνοιξη

Οι 10 καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση την άνοιξη

Οι 10 καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση την άνοιξη είναι εδώ