Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης-Εκκλησίας με φόντο τον Υπουργό Παιδείας

tsipras2Ολοένα και βαθαίνει το ρήγμα κυβέρνησης-Εκκλησίας λίγη μόνο ώρα πριν το κρίσιμο ραντεβού του Προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερωνύμου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου να παραβρίσκεται και ο Νίκος Φίλης κάτι που προκαλεί την έντονη δυσαρέσκεια του Ιερώνυμου.

Μιλώντας στο Βήμα FM νωρίτερα ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής κ. Κονιδάρης ξεκαθάρισε πως ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει καμία διάθεση να συναντηθεί με τον Υπουργό Παιδείας, ενώ τον χαρακτήρισε πως είναι ψεύτης και έχει εμμονές.

Στην συνάντηση αναμένεται ο Ιερώνυμος να ζητήσει από τον Τσίπρα να σταματήσει το νέο πρόγραμμα σπουδών για τα θρησκευτικά στα σχολεία.

Η συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου με τον πρωθυπουργό θα γίνει απόψε στις 19:30 στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στη συνάντηση θα συνοδεύουν οι Μητροπολίτες Σπάρτης Ευστάθιος, Φθιώτιδος Νικόλαος, Μεσογαίας Νικόλαος, και ο Νομικός Σύμβουλος της Συνόδου κ. Θεόδωρος Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ο Αρχιεπίσκοπος θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;