Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος, ιδρυτής του “The Press Project”

Σε ηλικία 42 ετών πέθανε σήμερα ο δημοσιογράφος και ιδρυτής του “The Press Project” Κώστας Εφήμερος από ανακοπή καρδιάς, ο οποίος είχε αντιμετωπίσει και παλαιότερα καρδιολογικά προβλήματα.

Την είδηση επιβεβαίωσε η σύντροφος και μητέρα των δύο παιδιών του, Γρανέτα Καρατζά, με μία ανάρτηση της στο Facebook.

“Ο Κώστας μου έφυγε πριν δύο ώρες. Ήμασταν πιο ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.”

Ο Κώστας Εφήμερος (Παπαδόπουλος) ήταν εκδότης του ThePressProject και ιδιοκτήτης της εταιρίας πληροφορικής BitsnBytes. Επιπλέον, ήταν μέλος των European Center for Press and Media Freedom, International Press Institute, Osservartorio Balcani and Caucaso for Media Freedom και συνεργάτης του Wikileaks.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργάστηκε κι ως παραγωγός και μέλος της συγγραφικής ομάδας της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ». Το 2011 οργάνωσε την παραγωγή του ντοκιμαντέρ Debtocracy.

Τέλος, διατηρούσε καθημερινή ραδιοφωνική και εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή, ενώ αρθρογραφούσε συστηματικά και συμμετείχε στο ερευνητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ThePressProject.

Αυτό είναι το τελευταίο άρθρο που δημοσίευσε.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Καλλιόπη Καλύμνιου

Put it before them briefly so they will read it, clearly so they will appreciate it, picturesquely so they will remember it and, above all, accurately so they will be guided by its light. -Joseph Pulitzer

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;