Μυστήριο με το θάνατο 54χρονου Βέλγου

Νεκρός βρέθηκε ένας 54χρονος άνδρας το βράδυ της Παρασκευής κοντά σε ένα δασάκι στον Νέο Κόσμο, πίσω από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές πρόκειται για έναν άνδρα, Βέλγο υπήκοο, ο οποίος δεν πυροβολήθηκε όπως πίστευαν οι αρχές αλλά έφερε τραύμα στο κεφάλι, το οποίο όμως προκλήθηκε από χτύπημα με κάποιο αντικείμενο. Η υπόθεση όμως περιπλέκεται περισσότερο αφού ο 54χρονος άνδρας είχε πάνω του τα χρήματα, καθώς και όλα του τα στοιχεία τα οποία βοήθησαν στην εξακρίβωση της ταυτότητάς του. Επομένως, το ενδεχόμενο της ληστείας έχει αποκλειστεί από τις αρχές.

Ακόμη, το θύμα διέμενε σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε διαφορετική κατεύθυνση από την περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα. Οι αστυνομικές αρχές πρόκειται να ερευνήσουν το δωμάτιο στο οποίο διέμενε προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία, ενώ ψάχνουν να βρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Επιπλέον, οι αρχές εξετάζουν τις επαφές που είχε ο άνδρας καθώς και τον λόγο για τον οποίο βρέθηκε στη χώρα. Πάντως, η ελληνική αστυνομία εκτιμά πως δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρία Παπαπέτρου

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μότο ζωής: Δούλεψε σκληρά για να αποκτήσεις ό,τι ποθείς!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;