Πάτρα: Συνελήφθη ένα άτομο για τους εμπρησμούς σε οχήματα

Ένας άνδρας συνελήφθη από την πυροσβεστική υπηρεσία φερόμενος ως δράστης για εμπρησμούς σε σταθμευμένα οχήματα και δίκυκλα τόσο στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, όσο και σε γύρω περιοχές και συνοικίες. Παρά τις αρχικά άκαρπες προσπάθειες των αρχών, κατόπιν συνεργασίας των αξιωματικών τόσο τις πυροσβεστικής όσο και τις αστυνομίας οι οποίοι αξιοποίησαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε στοιχείο και μαρτυρία, ο φερόμενος ως παρανοϊκός εμπρηστής βρίσκεται στα «χέρια» του νόμου. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Πάτρας ενώ αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα. Πάντως, οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δρουν περισσότερα άτομα.

Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι τις τελευταίες οχτώ ημέρες έχουν καταγραφεί ήδη 13 εμπρησμοί και απόπειρες εμπρησμών σε οχήματα και δίκυκλα.


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρία Παπαπέτρου

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μότο ζωής: Δούλεψε σκληρά για να αποκτήσεις ό,τι ποθείς!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;