Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε η μητέρα της 15χρονης

Την προφυλάκιση της 40χρονης μητέρας της 15χρονης  αποφάσισαν ομόφωνα ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Κέρκυρας. Το νεαρό κορίτσι φαίνεται πως είχε πέσει θύμα αποπλάνησης και βιασμού από τον 55χρονο επιχειρηματία από τον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη στο νησί να κάνει διακοπές με την ανήλικη κοπέλα, με τη συγκατάθεση της μητέρας της. Οι κατηγορίες που βαραίνουν την 40χρονη μητέρα, εκτός των ήδη υπαρχουσών για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, που οδήγησαν και στη σύλληψή της, είναι για συνεργεία στην αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με ενήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα ζούσε στον Βόλο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της, τη μητέρα, τον πατριό της και τα τέσσερα αδέρφια της. Όπως δήλωσε, ο δικηγόρος της μητέρας, Γιάννης Ρίγγας: «η προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης μητέρας ήταν αυστηρή και οπωσδήποτε μη αναγκαία σε σχέση, κυρίως, με τα στοιχεία της δικογραφίας. Η κατηγορούμενη ευελπιστεί ότι πριν τη δίκη θα περιορισθεί η εμπλοκή της στη θλιβερή αυτή υπόθεση στις πραγματικές διαστάσεις. Είναι γεγονός ότι ο χρόνος σε υποθέσεις μείζονος ενδιαφέροντος λειτουργεί υπέρ της αλήθειας». Ακόμη πρόσθεσε: «Κακή μητέρα είναι. Μητέρα τέρας δεν είναι». Αξίζει να τονιστεί πως το 15χρονο κορίτσι βρίσκεται ήδη υπό τη προστασία του «Χαμόγελου του Παιδιού».


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Μαρία Παπαπέτρου

Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μότο ζωής: Δούλεψε σκληρά για να αποκτήσεις ό,τι ποθείς!

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;