ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού

[punica-dropcap]Μ[/punica-dropcap]ε νέα καμπάνα και αφαίρεση εννιά βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από το διοικητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για τα χρήματα που οφείλει σε Λέττο, Τοτσέ και Εσιέν. Ως και την Παρασκευή 27 Απριλίου ο σύλλογος καλείτε να έχει καταβάλει τα οφειλόμενα στους παίκτες για να του επιστραφούν πίσω οι βαθμοί και να αποφευχθεί οποιαδήποτε περιπέτεια υποβιβασμού.

Οι «πράσινοι» αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην 6η (έκτη) θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν οι παίκτες και ισχύσει η ποινή θα βρεθούν στους 23 βαθμούς μόλις +2 από την Κέρκυρα και στην 14η θέση.

Η ανακοίνωση του διοικητικού δικαστηρίου:

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε (50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν αγανακτισμένοι, σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της ομάδα διακόπτοντας την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ και συνομίλησαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου σχετικά με την απόφαση, χωρίς να υπάρξει κανένα ευτράπελο γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Στράτος Λούβαρης

Ο Στράτος Λούβαρης γεννήθηκε την δεκαετία του '90 στην Θεσσαλονίκη όπου διέμενε μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Μετοίκησε στην πόλη της Κατερίνης μέχρι να γυρίσει πίσω ξανά στα δεκαοκτώ και να γίνει πλέον η βάση του. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στην δημοσιογραφία αλλά και την επικοινωνία, έγραφε σε δημοσιογραφικά site της Θεσσαλονίκης ενώ το βρίσκεις μέχρι σήμερα πιο εύκολα στο δρόμο να "κυνηγάει" ένα θέμα πάρα οπουδήποτε αλλού. Μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά, είναι ερωτευμένος με το ραδιόφωνο και σπάνια σταματάει να γράφει για οτιδήποτε απασχολεί την κοινή γνώμη.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;