Αυτά είναι τα τραγούδια που «κόπηκαν» από τα νέα Θρησκευτικά με εντολή της Εκκλησίας

 

Ο Μητροπολίτης Ύδρας Εφραίμ ζήτησε να αφαιρεθούν από την ύλη των Θρησκευτικών τρία τραγούδια, δύο ελληνικά και ένα ξένο.

Τα τραγούδια καταργήθηκαν ύστερα από εισήγηση του στην έκτακτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Αφαιρέθηκε επίσης από την ύλη του Λυκείου και από το εκπαιδευτικό υλικό μια  γελοιογραφία του Economist για τους θρησκευτικούς πολέμους. Μάλιστα, αποσαφηνίζεται στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου ότι η γιόγκα δεν είναι γυμναστική αλλά θρησκευτική πρακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τραγούδια που αφαιρέθηκαν είναι τα εξής:

  • Rihanna – Umbrella
  • Διονύσης Σαββόπουλος – Συννεφούλα
  • Νικόλας Άσιμος – Μπαγάσας

Οι παρατηρήσεις του είναι οι εξής:


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Ηλιάνα Φασόλη

Ένα καλό βιβλίο, ένα puzzle 1000 το λιγότερο κομματιών και ένα εισιτήριο για ένα ταξίδι οι αδυναμίες μου. Με εφόδια τη Δημοσιογραφία και την Ψυχολογία στο σακίδιό μου, θα σου γράψω για οτιδήποτε θελήσεις.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;