24ωρη απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ την Πέμπτη

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου τραβούν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ησάπ, Τραμ). Η απεργία, όπως ανακοινώθηκε, θα είναι 24ωρη.

Οι επιβάτες θα μπορούν ωστόσο να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ για τις μετακινήσεις τους.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί αντίδραση στη νομοθετική ρύθμιση, με βάση την οποία η εμπορική εκμετάλευση τόσο των σταθμών όσο και των χώρων στης ΣΤΑ.ΣΥ θα εκχωρηθεί στον ΟΑΣΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση Σπύρου Ρεβύθη, προέδρου εργαζομένων του Μετρό

«Απαιτούμε να αποσυρθεί εδώ και τώρα η καταστροφική και αδικαιολόγητη ρύθμιση τροποποίησης του άρθρου 5 του νόμου 3920/2011 που μειώνει τα έσοδα της ΣΤΑ.ΣΥ και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της»


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Χριστίνα Παπαδουλάκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Χανιά. Οι σπουδές μου πραγματοποιήθηκαν στη Φιλοσοφική Σχολή, στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών στο Ρέθυμνο. Όταν δεν ''φιλοσοφώ'' ασχολούμαι με τη δεύτερη μεγάλη μου αγάπη που είναι η αρθρογραφία και δη η πολιτική αρθρογραφία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;