Startup Weekend E.J Athens – Audio Radio Innovation

Ένα τριήμερο γεμάτο νέες ιδέες, καινοτομία, δημιουργικότητα, αλληλεπίδραση και μουσική θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι συμμετέχοντες στο Startup Weekend E.J Athens- Audio&Radio Innovation, by Techstars Startup Programs. Από την Παρασκευή 27/4 έως και την Κυριακή 29/4, στο Impact Hub στου Ψυρρή, λάτρεις του ήχου και του ραδιοφώνου, podcasters, designers, media innovators, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που καινοτομούν, επιχειρηματίες, ομιλητές, μέντορες και ανήσυχα πνεύματα θα συναντηθούν σε ένα μοναδικό event. Στόχος η αναζήτηση νέων ιδεών και επιχειρηματικών καινοτομιών στους τομείς του ήχου και του ραδιοφώνου. Με σύνθημα Come, Ideate, Co-Create and Play, οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες να φανταστούν και να δημιουργήσουν το μέλλον του ραδιοφώνου και των τεχνολογιών του ήχου. Να χαράξουν νέους δρόμους επιχειρηματικής έκφρασης και να προτείνουν τη δική τους μοναδική ιδέα για τις startups του μέλλοντος. Παράλληλα, δίνουν το έναυσμα σε όλους τους συμμετέχοντες να σκεφτούν, να συν-δημιουργήσουν και να μοιραστούν τις δικές τους ραδιοφωνικές ιστορίες.

Το ψηφιακό storytelling, θα βρεθεί στο επίκεντρο και οι συμμετέχοντες θα κληθούν μέσα σε 72 ώρες, να σκεφτούν, να παρουσιάσουν και να πραγματοποιήσουν την δική τους επιχειρηματική ιδέα. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται άνθρωποι του χώρου, επιφανείς ομιλητές, επενδυτές  και  μέντορες που θα τους καθοδηγήσουν, ώστε να δημιουργήσουν τη δική τους startup. Έπειτα από ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί, θα αναδειχτούν οι ιδέες εκείνες που ξεχώρισαν και θα οριστούν οι ομάδες που θα δουλέψουν για την ολοκλήρωση του κάθε project. Για τρεις ολόκληρες μέρες ο υπέροχος χώρος του Impact Hub (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), θα φιλοξενήσει όλους εκείνους που πιστεύουν στο μέλλον και θέλουν να το διαμορφώσουν. Το event αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για επιχειρηματίες και επενδυτές που αναζητούν την επόμενη καινοτόμα ιδέα για να επενδύσουν και τα κατάλληλα άτομα να την υλοποιήσουν.

Το Startup Weekend E.J AThens- Audio& Radio Innovation, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος για την δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, να συναντηθούν και να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες. Αναμένεται να αποτελέσει ένα γεγονός που θα φέρει κοντά όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον της δημοσιογραφίας και επιθυμούν να γίνουν μέλος μιας επιχειρηματικής κοινότητας που θα δώσει νέα πνοή στους τομείς του ήχου και του ραδιοφώνου.

Χορηγοί του event είναι μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες, το εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όμιλοι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας. Διοργανωτές του μοναδικού event είναι η κύρια Μπέττυ Τσακαρέστου (Επίκουρη Καθηγήτρια και Επικεφαλής Εργαστηρίου Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο), η κυρία Δομινίκη Σκρέτα (Marketing & Communication Manager, Antenna Music) και ο κύριος Σταύρος Καπερώνης ( Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν διαθέτεις δημιουργικό και ανήσυχο πνεύμα, αν αγαπάς το ραδιόφωνο και σε ιντριγκάρει η ιδέα να παρουσιάσεις μια δική σου επιχειρηματική ιδέα, μην χάνεις χρόνο και κλείσε άμεσα θέση!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  χώρο, το πρόγραμμα του τριημέρου, τους κριτές, του οργανωτές και τους μέντορες επισκεφθείτε τις παρακάτω σελίδες:

https://bit.ly/2GDT5qn

https://bit.ly/2qOselM

https://bit.ly/2HEKyY2

https://bit.ly/2vH2gVQ

 

 


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

Έλενα Ντζαφερη

Σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τώρα κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στα Νέα Μέσα και τη Δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τα ενδιαφέροντά μου κινούνται γύρω από το Digital Marketing, τα social media και την παραγωγή περιεχομένου. Αγαπώ τις βόλτες στη θάλασσα, την ηλεκτρονική μουσική, το ελληνικό καλοκαίρι και τα βιβλία. Συνηθίζω να παρατηρώ και να καταγράφω τα πάντα, ενώ με εξιτάρει κάθε τι καινούριο στον τομέα της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης. Διαχρονικό μοτο μου: "sky is the limit"

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;