Βγάλε χρήματα από την ιστοσελίδα σου προβάλλοντας αγγελίες θέσεων εργασίας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλει κάνεις χρήματα μέσα από την ιστοσελίδα του. Οι διαφημίσεις μέσω Ad Sense της Google είναι ο πιο γνωστός, και αυτός που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ενώ υπάρχουν επίσης και διαφορές άλλες πλατφόρμες που κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει και να προσθέσει στην ιστοσελίδα του για το επιτύχει αυτό.

Ο περισσότερος κόσμος όμως, δεν θέλει άλλες (ή και καθόλου) διαφημίσεις στην ιστοσελίδα του, μιας και γνωρίζει ότι πολλές φορές είναι ενοχλητικό για τους επισκέπτες. Κάνεις όμως δεν θα είχε πρόβλημα να προσθέσει ένα εργαλείο στην ιστοσελίδα του που θα βοηθούσε τους επισκέπτες του, αλλά και θα είχε ένα χρηματικό κέρδος σύγχρονος. Κάπου εδώ έρχεται το neuvoo.gr. Μια μηχανή αναζήτησης για θέσεις εργασίας που άνοιξε στην Ελληνική αγορά πριν περίπου 5 μήνες και στόχο έχει να γίνει συνώνυμο με την “αναζήτηση θέσεων εργασίας” στη χώρα μας. Για να το πετύχει αυτό, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα ¨Publisher¨ που μέσω αυτού, οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μπορούν να επωφεληθούν στα μέγιστα!

Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα Widget (ή plugin – όπως θέλετε πείτε το) που εμφανίζει διαθέσιμες αγγελίες για θέσεις εργασίας από την όλη την Ελλάδα. Το γεγονός ότι δεν πρόκειται καθαρά για διαφήμιση, αυτόματα κάνει την απήχηση που θα δεχτεί από τον κόσμο μεγαλύτερη σε σχέση με τις κοινές διαφημίσεις του Google, ενώ επισης δεν blockαρετε από το extension AdBlocker που παρα πολυς κοσμος αυτές τις μερες χρησιμοποιει για να μην εμφανιζονται οι διαφημισεις ιστοσελίδων στον browser του. Το Widget αυτό μπορεί να προστεθεί στην αρχική, σε κάποιο sidebar ή σε κάποια νέα σελίδα που θα δημιουργηθεί ειδικά για αυτό (πχ μια καινούργια σελίδα αποκλειστικά για αγγελίες θέσεων εργασίας).

Ωραία όλα αυτά, αλλά τι κερδίζουν οι ιστοσελίδες από αυτό?
Το καλύτερο όλων έρχεται κάπου εδώ. Η εταιρία δεσμεύεται να μοιραστεί τα κέρδη της με τους συνεργάτες της (Publishers).  Έτσι λοιπόν, κάθε φόρα που κάποιος επισκέπτης κλικάρει σε οποιαδήποτε αγγελία θέσης εργασίας, αυτόματα η ιστοσελίδα κερδίζει ένα πόσο που φτάνει έως και 0,40€. Το neuvoo.gr έχει δημιουργήσει επίσης ένα σύστημα (Control Panel) από όπου μπορούν να προβληθούν τα clicks, και τα κέρδη που έχουν γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τι πλατφόρμες υποστηρίζεται το Plugin του neuvoo?
Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι ιστοσελίδες είναι βασισμένες σε διαφορές πλατφόρμες, η εταιρία έχει δημιουργήσει τρεις τρόπους που κάποιος μπορεί να προστέσει το Widget αυτό. Πρώτος τρόπος είναι το WordPress Plugin για τις σελίδες που είναι βασισμένες σε αυτή την πλατφόρμα. Σε λιγότερα από 5 λεπτά η εγκατάσταση θα έχει πραγματοποιηθεί και οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας. Ο δεύτερος τρόπος, είναι μέσω του XML Feed (API) που παρέχει η εταιρία προς τους συνεργάτες της. Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται η πλήρη ευκαιρία στο λεγόμενο “indexation” των θέσεων εργασίας. Ο τρίτος και τελευταίος τρόπος, αφορά ιδιοκτήτες ιστοσελίδων που οι σελίδες τους δεν είναι βασισμένες σε WordPress ενώ επίσης δεν γνωρίζουν από προγραμματισμό για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν το Widget μέσω του XML Feed. Έτσι λοιπόν σε αυτούς δίνεται ένα iframe βασισμένο στις ανάγκες τους (ύψος και πλάτος) και με απλή αντιγραφή-επικόλληση μπορούν να το προστέσουν εκεί που αυτοί επιθυμούν.

Ενδιαφέρομαι να το προστάσω, τι πρέπει να κάνω?
Μια απλή αίτηση μέσα από το link της εταιρίας: εδώ. Μέσα σε λίγες ώρες θα λάβετε όλα όσα πρέπει να έχετε για να πραγματοποιήσετε την εγκατάσταση στην δίκια σας ιστοσελίδα.

Πως εμφανίζονται οι θέσεις εργασίας στην ιστοσελίδα μου? (παρακάτω παράδειγμα αυτών).


Θέσεις εργασίας από το neuvoo.gr


Λίγα λόγια για τον συντάκτη

MAX MAGAZINE

Το MAXMAG είναι το διαδικτυακό περιοδικό που συνδυάζει την υπεύθυνη ενημέρωση με την ψυχαγωγία, την αγάπη για το κλασικό με την ανάγκη για πρωτοπορία.

Εβδομαδιαία ενημέρωση απο το maxmag στο email σου

Η ενημέρωση σου, για όλα τα θέματα, επί παντός επιστητού, είναι προτεραιότητα για μας στο MAXMAG. Αυτός είναι κ ο λόγος, για τον οποίο κάθε εβδομάδα οι συντάκτες μας θα επιλέγουν τα 15 σημαντικότερα άρθρα, από όλες τις στήλες του περιοδικού και θα φροντίζουμε να τα λαμβάνεις απευθείας στο email σου. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις θα σε περιμένουν να τις ανοίξεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μια εγγραφή στο Newsletter μας. Τι περιμένεις λοιπόν;